• Ajans Led Çorlu Gücü, Şampiyonada 1. Oldu
Çorlu Güncel

Ajans Led Çorlu Gücü, Şampiyonada 1. Oldu

  • 15 Şubat 2024
  • 811 Kez Okundu

Ajans Led Çorlu Gücü U14 Erkekler Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonunda üst üste büyük başarılara imza attı. Önce Çorlu 1. liği, ardından Tekirdağ 1. liği ve son olarak da Marmara Bölge Şampiyonası'nda B Grubu'nu birinci olarak tamamlayarak adlarını Anadolu Şampiyonası'na yazdırdılar.

Ajans Led Çorlu Gücü U14 Erkekler Basketbol Takımı, Marmara Bölge Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek birinci oldu. Takım, gösterdiği üstün performansla adını 10-15 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonası'na yazdırdı ve Çorlu'yu bu önemli organizasyonda temsil etme hakkı kazandı.

Anadolu Şampiyonası'nda Çorlu'yu temsil edecek olan Ajans Led Çorlu Gücü U14 Erkekler Basketbol Takımı, şimdiden büyük bir heyecan ve motivasyonla çalışmalarına devam ediyor. Şampiyonada başarılı olmak için ellerinden geleni yapacak olan genç basketbolcular, Çorlu'nun adını en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacaklar.

Ajans Led Çorlu Gücü U14 Erkekler Basketbol Takımı'nı tebrik ediyor, Anadolu Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz. Gösterdikleri performansın devamını dileriz.