• Büyükşehir Öğrencileri Mağdur Etmiyor
Çorlu Güncel

Büyükşehir Öğrencileri Mağdur Etmiyor

  • 08 Şubat 2024
  • 600 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı otobüsler öğrenci servisi gibi okul önünde öğrencilerin çıkmasını bekliyor.

Şehit Metin Arslan İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin önünde bekleyen 3 belediye otobüsü görenleri şaşırtıyor. Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler öğrencilerin çıkış saatini bekleyerek öğrenciler okuldan çıktığı gibi otobüslere binip evlerine gidiyor. Belediyeyi alkışladıklarını belirten öğrenci velileri büyükşehir belediyesi öğrencileri mağdur etmiyor” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti. 

ÖĞRENCİLER OKULDAN ÇIKTIĞI GİBİ OTOBÜSE BİNİYOR

Öğrenciler okuldan çıktığı gibi otobüse binmesinin büyük bir kolaylık olduğunu söyleyen öğrenci velileri gazetemize konuştu: “çocuklarımız okuldan çıktığı gibi hemen otobüse biniyorlar. 3 otobüs okulun önünde bekliyor. Yüzlerce öğrenci okuldan çıktığı gibi aynı anda otobüslere binme fırsatı buluyor. Öğrenciler otobüs beklemek zorunda kalmıyor” dedi. 

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA ÖĞRENCİLER ONLARCA DAKİKA OTOBÜS BEKLİYORDU

3 otobüsün aynı anda okulun önünde beklemesi öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor. Öğrenci servisi gibi okulun önünde otobüslerin beklemesi nedeniyle öğrenciler otobüslere biniyor evlerine rahat rahat gidiyor. Geçtiğimiz yıllarda okulun önünde otobüsler beklemiyordu, öğrenciler onlarca dakika durakta otobüs gelmesini bekliyordu. Şimdi o sorun ortadan kalktı ve öğrenciler çıktığı gibi otobüslere binebiliyor. 

İMDAT ŞAHİN