• Çegi̇d Genel Kurulunu Tamamladı
  • Çegi̇d Genel Kurulunu Tamamladı
Çorlu Güncel

Çegi̇d Genel Kurulunu Tamamladı

  • 08 Şubat 2024
  • 473 Kez Okundu

Çorlu esnafının yaşadığı sorunlara daha pratik, daha girişimci ve daha kalıcı çözümler üretilebilmesi amacıyla kurulan Çorlu Esnaf ve Girişimciler Derneği (ÇEGİD) olağan genel kurulunu tamamladı.

28 Mayıs 2021 tarihinde kurulan Çorlu Esnaf Girişim Derneği (ÇEGİD) Çorlu Atatürk Kent Enstitüsünde yapılan genel kurul sonrası yeni yönetimini belirledi. Çorlu Esnaf Girişim Derneği’nin genel kuruluna AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, Çorlu’daki STK temsilcileri oda başkanları da genel kurula katılarak Çorlu Esnaf Girişim Derneği’ne destek verdi. AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal yaptığı konuşmada, Çorlu Esnaf ve Girişim Derneği Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, dernek yöneticilerine çalışmalarından dolayı başarılar diledi. 

ATİLLA DEMİR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ 

ÇEGİD Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Demir’de yaptığı açıklamada derneğin çalışmalarını sıraladı. Konuşmasına devam eden Demir, “Çorlu Esnaf ve Girişim Derneği kurulduğu günden bu güne esnafın yararına çalışmalar yürüttü. Bugün burada genel kurulumuzu yapıyoruz, burada bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan genel kurulda tek listeyle seçimlere gidildi. Atilla Demir yeniden Çorlu Esnaf ve Girişimci Dernek Başkanlığına seçildi.

İMDAT ŞAHİN