• Yanlış Tabela Kafa Karıştırıyor!
  • Yanlış Tabela Kafa Karıştırıyor!
Çorlu Güncel

Yanlış Tabela Kafa Karıştırıyor!

  • 06 Şubat 2024
  • 647 Kez Okundu

Hıdırağa Mahallesi’ndeki bir sokağa Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki bir sokak ismine ait tabela asılması vatandaşların kafasını karıştırdı. Vatandaşlar, “Sokağın ismimi değişti?” diye soruyor. 

Mekânsal Adres Kayıt Sistemlerinin yenilenmesiyle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu’daki cadde, sokak ve numaratajların tabelalarını değiştirmeye başladı. Çalışmalar devam ederken bazı sokakların tabelalarının ise yanlış yapılması kafaları karıştırdı. 

ANAFARTALAR CADDESİ ŞEYH SİNAN MAHALLESİ’NE BAĞLI HIDIRAĞA MAHALLESİNDE NE İŞİ VAR!

Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndan Özgürler Caddesi'ne bağlanan Şeyh Sinan Mahallesi Anafartalar Caddesi’nin tabelası Hıdırağa Mahallesi Karaca Ahmet Tekke Sokağı’na asılması dikkat çekiyor. Özellikle sokak sakinleri ve kuryeler, sokak ismini net şekilde fark edenler arasında. Çorlu’nun en güncel sokak cadde isimleri Çorlu Belediyesi Kent Rehberi sistemine kayıt edilirken tabelanın yanlış olması dikkatlerden kaçmadı.  Yanlışın bir an önce düzeltilmesini isteyen sokak sakinleri, “Otomobiliyle gelen oluyor, kuryeler oluyor, tabelayı görünce şaşırıyorlar. Yoksa sokağın ismi değişti de biz mi bilmiyoruz?” dedi.   

TABELALAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLSİN DOĞRU ADRESE DOĞRU TABELA ASILSIN 

Yanlış asılan tabelaların düzeltilmesini isteyen mahalle sakinleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda duyarlılık istedi. Çorlu Belediyesi Meclisi tarafından değiştirilen sokak isimlerinin kent rehberinde hemen güncellendiğini kaydeden yetkililer kent rehberindeki sokak ve cadde isimlerinin geçerli olduğunu ifade etti. Mahalle sakinleri yanlış olan yerlerin tekrar düzenlenmesini istedi.

İMDAT ŞAHİN