• Bölgeye Asm Ve 112 Acil İstasyonu Kuruluyor
Çorlu Güncel

Bölgeye Asm Ve 112 Acil İstasyonu Kuruluyor

  • 02 Şubat 2024
  • 1069 Kez Okundu

Silahtarağa ve Cemaliye Mahallesi’ni kapsayacak olan Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil İstasyon Merkezi, Silahtarağa Mahalle Muhtarlığının hemen yanına yapılıyor.

Silahtarağa Mahallesi Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi üzerinde bulunan Silahtarağa Mahalle Muhtarlığının hemen yanına Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil İstasyonu kuruluyor. Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aile Sağlık Merkezi’yle ilgili çalışmaların yakın zamanda bitmesi bekleniyor. Özellikle Cemaliye Mahallesi ve Silahtarağa Mahallesine uzun süredir sağlık ocağı yapılması bekleniyordu. Eski Çerkezköy Caddesi güzergahında aile sağlık merkezi bulunmazken vatandaşlar sağlık hizmetlerinden faydalanmak için büyük çaba harcıyordu. Yapılacak aile sağlık merkeziyle birlikte bölge sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşma imkanı bulacak. 

VERDİĞİMİZ MÜCADELE EN SONUNDA SONUÇ VERDİ

Aile Sağlık Merkezi’nin yapılmasıyla ilgili konuşan Cemaliye Mahalle Muhtarı Soner Uğur, “Mahallemize muhtar olduğum günden bu ya yana canla başla ve bu mücadeleye katılan Silahtarağa Mahalle muhtarım ve mahalle sakinlerimiz ile vermiş olduğumuz mücadele en sonunda sonuç vermiş ve sağlık ocağı için çalışmalar başlamıştır mahallemize bu kurumun yapılması için emek harcayan bütün herkese teşekkür ederim mahallemize hayırlı uğurlu olsun inşallah daha iyi hizmetler için yola devam” dedi. Silahtarağa Mahalle Muhtarı Adem Zenbil ise yaptığı açıklamada: “Silahtarağa Aile sağlık merkezi ve 112 istasyonu yapımı için zemin etüdü yapıldı ve çalışmalar devam ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

İMDAT ŞAHİN