Ergene'de Güvenlik Ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Ergene Kaymakamı Kadir Duman başkanlığında, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, ilçe genelinde güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar, alınan tedbirler, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar, yapılan denetimler ile bağımlılıkla mücadele konuları ele alındı.
Kaymakam Duman, toplantıda yaptığı değerlendirmede, Ergene’nin huzur ve güvenliğini sağlamak için Emniyet ve Jandarma teşkilatlarının özverili ve fedakârca çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Ak Parti Ergene'de 8 Bin Üyeyi Geçti
AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı, yaptığı üyelik çalışmalarında 8 bin üyeye ulaşarak rekor kırdı.
AK Parti Ergene İlçe Teşkilat Başkanı Adnan Taşar yaptığı açıklamada; ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle yönetimleri ile birlikte üyelik çalışmalarının devam ettiğini, yeni bir rekoru yine AK Parti Ergene İlçe Teşkilatının kıracağını belirtti. Taşar açıklamasının devamında; AK Parti’nin 23 yıllık kesintisiz iktidar dönemini geride bıraktığı bu önemli günde 8000. üyeye ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçe Başkanımız Himmet Özcan'ın talimatları ile 8000. üyemiz Adem Peker kardeşimizi ziyaret ettik, Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik ve hediyelerini takdim ettik. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımıza, İlçe Başkanımız Himmet Özcan’a, yönetim kurulu üyelerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Başkan Sarıkurt, Açılışta Müjdeyi Verdi
5 derslikli Atatürk İlkokulu’nun yapımına bu hafta sonu başlanılacağını duyuran Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt müjdeyi okul bahçesinde verdi.
Atatürk İlkokulu’nun bahçesine yapılan Atatürk büstünün açılışında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt okul temelinin bu hafta sonu kazılmaya başlanacağını duyurdu. Okulların 10 günlük araya gireceğini belirten Başkan Sarıkurt o süre zarfında, temeli yapacaklarını belirtti. Atatürk Büstü açılışına gelen velilerde ‘Okulumuzu geri istiyoruz’ pankartı açtı, pankartı gören Başkan Sarıkurt velilerin yanına gelerek onlarla sohbet etti ve okulla ilgili çalışmaların hafta sonu başlayacağını duyurdu. Çorlu Belediyesi ve Rotary Kulübü iş birliğiyle yapılan Atatürk büstü düzenlenen törenle açıldı.
BAŞKAN SARIKURT OKUL BAHÇESİNE YAPILAN ATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞINA KATILDI
Çorlu Atatürk İlkokulu’nun bahçesine yapılan Atatürk Büstü ’nün açılışına katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt büstün açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ayhan Civan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri veliler ve öğrenciler katıldı. Açılışta Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ayhan Civan birer konuşma yaptı. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan emeği geçenlere teşekkür etti.
OKULLA İLGİLİ İZİN İŞLEMLERİ UZUN SÜRDÜ
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt açılışta yaptığı konuşmada: “Okulla ilgili izin işlemleri biraz bekledi, uzun sürdü, ardından okullar açıldı. Okullar açıkken burada inşaat faaliyetleri meşakkatli olacağı için biraz beklemek gerektiğini değerlendirdi. Bu Cuma günü okullar bir ara tatile giriyor, biz o arada ümit ediyorum, hızlıca temeli su basmana kadar çıkıyor olacağız, bu tatil sırasında sonrada çocuklara rahatsızlık vermeyecek şekilde okulun inşaatını tamamlayacağız. Bu hafta sonu bir aksilik olmazsa temeli kazılacağını ümit ediyorum” dedi.
VELİLER ‘OKULUMUZU GERİ İSTİYORUZ’ PANKARTI AÇTI, BAŞKAN SARIKURT ÇALIŞMALARIN BAŞLAYACAĞINI DUYURDU
Atatürk İlkokulu bahçesinde Atatürk Büstü açılışına katılan öğrenci velileri Okulumuzu Geri İstiyoruz pankartı açtı. Açılış töreni sırasında bir köşede duran veliler törenin bitmesiyle birlikte pankartı tekrar kaldırdı. Öğrenci velilerinin pankartını gören Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt velilerin yanına geldi. Velilerin yanında Başkan Sarıkurt bir kez daha çalışmaların başlayacağını belirtti.
İMDAT ŞAHİN