• Çorlu Vergi Dairesi'nde 30 Yıllık Geleneğe Veda
Çorlu Güncel

Çorlu Vergi Dairesi'nde 30 Yıllık Geleneğe Veda

  • 09 Aralık 2023
  • 635 Kez Okundu

Çorlu Vergi Dairesi'nde uzun yıllar boyunca mesaiye en erken gelen ve kıdemli gelir uzmanı olarak tanınan Salih Sezgin, 30 yıllık geleneği sona erdiğini belirtti. Daire içerisindeki çalışma disiplini ve özverisiyle bilinen Sezgin, geçtiğimiz günlerde Selin Arslan, Kardelen Cabbar ve Serdar Yeniyıldız isimli genç memurların plan ve hırsıyla bu seriyi sonlandırdı.

Çorlu Vergi Dairesi kıdemli gelir uzmanı Salih Sezgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gençler bizleri geçtiler, ancak asıl önemli ve üzücü olan 30 yıllık unvanımızın sona ermesi. Mesaiye her zaman en erken gelen olarak bilinmek benim için bir gurur kaynağıydı. Ancak değişen zamanlar ve yeni nesil çalışma arkadaşlarıyla birlikte bu gelenek sona erdi" dedi.

Olayın detaylarına inildiğinde, Arslan, Cabbar ve Yeniyıldız'ın işbirliği içinde çalışarak, mesaiye en erken gelen unvanını ele geçirdikleri görülüyor. Çorlu Vergi Dairesi çalışanları arasında bir döneme damgasını vuran bu değişiklik, diğer memurlar arasında da konuşulan bir konu haline geldi.

Özellikle genç memurların bir araya gelerek değişimi başarması, çalışma ortamında yaşanan dinamizmi ve rekabeti göstermesi açısından dikkat çekici. Çorlu Vergi Dairesi, bu değişimle birlikte yeni bir döneme girerken, çalışanlar arasındaki denge ve iletişimin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

HABER MERKEZİ