Özgür Özel Tekirdağ'a Geliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel 22 Haziran Pazar Günü Süleymanpaşa’da yapacağı miting için Tekirdağ’a gelecek.
22 Haziran Pazar Günü saat 19:00’da Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak miting öncesi CHP Tekirdağ İl Başkanlığında hazırlıklar devam ediyor. CHP’nin Tekirdağ’daki ilçe başkanlıkları da miting için kendi bölgelerinde çalışmalarını yürütüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Pazar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda Tekirdağlılara seslenmesi bekleniyor. CHP Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada: Millet iradesinin sesi Tekirdağ’ dan yükselecek! Pazar günü, Ekrem İmamoğlu ve tüm siyasi tutukluların özgürlüğü için meydanlardayız! Atanmışlar değil, haklılar kazanacak! Biz kazanacağız!” ifadelerine yer veridi.
İMDAT ŞAHİN
Başkan Sarıkurt, Hobi Bahçesini Ziyaret Etti
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, beraberinde meclis üyesi Ertan Arslan ile birlikte Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi’ni ziyaret etti. Başkan Sarıkurt, hobi bahçelerini “şehrin ortasında küçük bir cennet” olarak nitelendirerek vatandaşların emeklerini takdir etti.
Ziyaret sırasında bahçeleri tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt ve Meclis Üyesi Arslan, ekilen ürünler hakkında bilgi aldı. Vatandaşların toprakla olan bağını ve üretime verdikleri önemi yakından gözlemleyen Sarıkurt, hobi bahçelerinin şehir hayatına getirdiği dinginliğe dikkat çekti.
“Şehrin Ortasında Küçük Bir Cennet”
Başkan Ahmet Sarıkurt ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin emeklerini görmek bizi gururlandırıyor. Toprakla uğraşmak, ruhumuza da iyi geliyor. Burada oluşturulan bu alanlar, hemşehrilerimizin stresten uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca kendi ürünlerini yetiştirmenin verdiği keyif de paha biçilemez.” ifadelerini kullandı.
Emek veren herkese bereketli hasatlar dileyen Başkan Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak bu tür sosyal alanları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Çorlu'da 59 Suçtan Aranan Şüpheli Yakalandı
Çorlu’da hakkında 59 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 38 bin 980 TL adli para cezası olan H.A. isimli şahıs yakalandı.
Şehit Sabahattin Ergin Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan şahıs adli makamlara sevk edildi. Şahsın, "Dolandırıcılık", "Resmi Belgede Sahtecilik", "Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi" ve "Hakaret" gibi çeşitli suçlardan arandığı öğrenildi. H.A.’nın yerini belirlemek amacıyla yürütülen çalışmalarda, fiziki takip ve güvenlik kamerası görüntülerinin detaylı incelenmesi sonucu şahsın konumu tespit edildi. Şehit Sabahattin Ergin Polis Merkezi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.A., adli makamlara sevk edildi.
İMDAT ŞAHİN