Özgür Özel Tekirdağ'a Geliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel 22 Haziran Pazar Günü Süleymanpaşa’da yapacağı miting için Tekirdağ’a gelecek.
22 Haziran Pazar Günü saat 19:00’da Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak miting öncesi CHP Tekirdağ İl Başkanlığında hazırlıklar devam ediyor. CHP’nin Tekirdağ’daki ilçe başkanlıkları da miting için kendi bölgelerinde çalışmalarını yürütüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Pazar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda Tekirdağlılara seslenmesi bekleniyor. CHP Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada: Millet iradesinin sesi Tekirdağ’ dan yükselecek! Pazar günü, Ekrem İmamoğlu ve tüm siyasi tutukluların özgürlüğü için meydanlardayız! Atanmışlar değil, haklılar kazanacak! Biz kazanacağız!” ifadelerine yer veridi.
İMDAT ŞAHİN
Kaymakam Eren'e Veda Yemeği
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'daki görev süresini tamamlayan Kaymakam Murat Eren için bir veda yemeği düzenledi.
Yemeğe, Başkan Sarıkurt'un yanı sıra Başkan Yardımcıları Turgut Bolat, Renal Rehkan, Adnan Kum, Doğukan Dağ, Güner Çetin, Hakan Öztürk ve Meclis Üyesi Ertan Arslan da katıldı.
Kaymakam Murat Eren ile görev süresi boyunca Çorlu'nun ortak paydası için uyum içinde çalıştıklarını ve birçok projede iş birliği yaptıklarını vurgulayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “Kentimizin gelişimine katkı sunan, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için özveriyle görev yapan Sayın Kaymakamımıza bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.” dedi.
Yaklaşık iki yıldır Çorlu'da görev yapan Kaymakam Murat Eren, ilçeye yaptığı hizmetler ve kurumlar arası sağladığı uyumla takdir topladı. Veda yemeği, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.
Başkan Sarıkurt, Hobi Bahçesini Ziyaret Etti
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, beraberinde meclis üyesi Ertan Arslan ile birlikte Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi’ni ziyaret etti. Başkan Sarıkurt, hobi bahçelerini “şehrin ortasında küçük bir cennet” olarak nitelendirerek vatandaşların emeklerini takdir etti.
Ziyaret sırasında bahçeleri tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt ve Meclis Üyesi Arslan, ekilen ürünler hakkında bilgi aldı. Vatandaşların toprakla olan bağını ve üretime verdikleri önemi yakından gözlemleyen Sarıkurt, hobi bahçelerinin şehir hayatına getirdiği dinginliğe dikkat çekti.
“Şehrin Ortasında Küçük Bir Cennet”
Başkan Ahmet Sarıkurt ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin emeklerini görmek bizi gururlandırıyor. Toprakla uğraşmak, ruhumuza da iyi geliyor. Burada oluşturulan bu alanlar, hemşehrilerimizin stresten uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca kendi ürünlerini yetiştirmenin verdiği keyif de paha biçilemez.” ifadelerini kullandı.
Emek veren herkese bereketli hasatlar dileyen Başkan Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak bu tür sosyal alanları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.