Edya Otel'de Kurumsal Tanıtım Ve İş Birliği Günü Düzenlendi
Çorlu’nun önde gelen turizm yatırımlarından biri olan Edya Otel, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Kurumsal Tanıtım ve İş Birliği Günü” başlığıyla düzenlenen organizasyonda, bölgedeki seçkin firmalar, iş dünyası temsilcileri ve basın mensupları bir araya geldi.
Etkinlik kapsamında katılımcılar, Edya Otel’in sunduğu hizmetleri yakından tanıma fırsatı bulurken, aynı zamanda kurumsal iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik birebir görüşmeler gerçekleştirdi. İkramlar eşliğinde sıcak bir atmosferde geçen program, davetlilerden tam not aldı.
Edya Otel Genel Müdürü Tolga Tiren, yaptığı açıklamada organizasyonun amacının sürdürülebilir iş ağları kurmak olduğunu vurguladı. Tiren, “Çorlu’nun potansiyeline ve gelişimine inanıyoruz. Edya Otel olarak bölgemize değer katacak tüm iş birliklerine kapımız her zaman açık. Bu tür buluşmalarla güçlü ve kalıcı bağlar kurmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bölgenin Beş Yıldızlı Tek Oteli
211 odasıyla hizmet veren Edya Otel, Çorlu ve çevresinin beş yıldızlı tek oteli olma özelliğini taşıyor. 20.000 metrekarelik alan üzerine kurulu olan tesis, aynı anda 1.400 kişiye kadar hizmet verebilen davet ve toplantı salonlarıyla dikkat çekiyor. Otel, konaklamadan gastronomiye, davetlerden kurumsal etkinliklere kadar sunduğu üst düzey hizmetlerle iş dünyasının önemli buluşma noktalarından biri olarak öne çıkıyor.
57 Bin Öğrenci Karne Alıyor
2024-2025 Eğitim öğretim Yılı geride kalırken Çorlu’da yaklaşık 57 bin öğrenci 20 Haziran Cuma (bugün) karnelerini alacak.
Çorlu’da ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisede toplam yaklaşık 57 bin öğrenci bulunuyor. Cuma (bugün) yaklaşık 57 bin öğrenin karnelerini alarak yaz tatiline girmesi bekleniyor. 8. Sınıf öğrencileri ortaokuldan mezun olurken 12. Sınıf öğrencileri de liseden mezun oldu. Okullarda son günlerde mezuniyet törenleri düzenlenirken 20 Haziran Cuma (bugün) öğrenciler yaz dönemine girecek. Okulların Eylül ayı içerisinde tekrar açılması bekleniyor.
GÖKHAN DUMAN
Chp Pazar Günü Yapılacak Mitinge Hazırlanıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılacağı Tekirdağ mitingi için hazırlıklar devam ediyor.
Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda 22 Haziran Pazar Günü Saat 19:00’da yapılacak mitin için hazırlıklar gözden geçiriliyor. Çorlu İlçe Başkanlığı Pazar Günü yapılacak miting için Kitap Kafe’den otobüs kaldıracağını duyurdu. Pazar günü yapılacak miting için diğer ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar Çorlulu vatandaşları mitinge davet etmişti. CHP Tekirdağ İl Başkanlığını da tüm hazırlıklarını sürdürüyor. CHP Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada: Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla 22 Haziran 2025 Pazar günü saat 19.00’da Tekirdağ Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak miting öncesinde, örgütümüzle birlikte hazırlıkları değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik. Halkın gerçek sorunlarını dile getireceğimiz, adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi bir kez daha haykıracağımız güçlü bir dayanışma günü olacak. Tüm yurttaşlarımızı bu büyük buluşmada yanımızda olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
KİTAP KAFE’NİN ÖNÜNDEN OTOBÜS KALDIRILACAK
22 Haziran Pazar Günü Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak miting için CHP Çorlu İlçe Başkanlığı Saat 17:30’da kitap kafenin önünden otobüs kaldıracağını duyurdu. CHP İlçe Başkanı Cüneyt Akar yaptığı açıklamada: “Genel Başkanımız sayın Özgür ÖZEL 22 Haziran Pazar günü Tekirdağ Mitinginde Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanında Halkımıza hitap edecektir. Halkımızı iradesine sahip çıkmaya tutsak edilerek cezalandırılan başta Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere seçilmiş belediye başkanlarımızın özgürlükleri için erken seçim çağrısı için mitinge davet ediyoruz. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için Saat 17:30 da Kitap kafe önünden otobüs kaldırılacaktır” ifadelerine yer verdi.
İMDAT ŞAHİN