S.s. 163 Nolu Kooperatif Üyeleri İftarda Buluştu
S.S. 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla üyelerine yönelik iftar programı düzenlendi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen programda kooperatif üyeleri ve davetliler aynı sofrada buluştu.
Düzenlenen iftar yemeğine çeşitli oda başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı, Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı, Çorlu Kent Konseyi Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda katılımcılar Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu birlikte yaşadı.
İftar programı sonrası kooperatif yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, davete katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür edilerek, “Düzenlediğimiz iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran değerli oda başkanlarımıza, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlarımıza, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımıza, Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımıza, Çorlu Kent Konseyi Başkanımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Program, katılımcıların sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmasıyla sona erdi.
8 Mart Coşkusu Zumba Ile Taçlandı
Çorlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü açılışlar, el emeği sergileri ve enerji dolu bir zumba etkinliğiyle kutladı
Çorlu’da 8 Mart, Çorlu Belediyesinin düzenlediği bir dizi etkinlikle âdeta bir bayram havasında geçti. İlk olarak Kazımiye Mahallesi’nde Manolya Kadın Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren ve ardından Menekşe ile Lavanta Kadın Eğitim Merkezlerinde eğitim gören kadınların el emeği sergisini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, akşam saatlerinde ise kadınlarla birlikte sporun ve müziğin coşkusuna ortak oldu.
8 Mart Kadınlar Günü programında en enerjik durak Ziya Berhan Kılıç Spor Salonu oldu. Yüzlerce Çorlulu kadının katılımıyla gerçekleşen zumba etkinliği, salonu âdeta bir şenlik alanına çevirdi. Hareketli müzikler eşliğinde dans eden kadınlar, hem stres attı hem de dayanışmanın ve bir arada olmanın keyfini çıkardı. Alkışların ve kahkahaların müzikle karıştığı atmosfer, izleyenlere büyük bir enerji verdi.
Etkinlik alanına gelerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Bugün Çorlu’da kadınlarımızın hem üretimdeki gücünü hem de hayata kattıkları neşeyi bir arada gördük. Yeni açtığımız Manolya Kadın Eğitim Merkezimiz zarafeti ve dayanıklılığı; el emeği sergimiz sabrı ve emeği; bu muazzam zumba etkinliğimiz ise kadınlarımızın bitmek bilmeyen enerjisini temsil ediyor. Kadınlarımızın ürettiği, güçlendiği ve özgürce gülümsediği bir Çorlu için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Saadet Partisi İftarda Bir Araya Geldi
Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Çorlu’da düzenlenen iftar programına partinin genel başkan yardımcısı Adnan Simit katıldı.
Çorlu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar programında Saadet Partililer bira araya geldi. Tekirdağ İl Başkanı Halil İbrahim Kart program sonunda genel başkan yardımcısı Adnan Simit’e plaket takdim etti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Simit programda yaptığı konuşmada ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına değindi. Sarı Öküz hikayesini örnek gösteren Adnan Simit sıranın İran’a geldiğini belirtti. Bölgesel gelişmelerin yanı sıra Adnan Simit ekonomik ve adalet konularıyla ilgili de önemli mesajlar verdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan simit konuşmasının sonunda “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, tuttuğumuz oruçları kabul buyursun” dedi.
İMDAT ŞAHİN