• Park Tehlike Saçıyor!
Çorlu Güncel

Park Tehlike Saçıyor!

  • 18 Ekim 2021
  • 790 Kez Okundu

Çorlu’da Atatürk Bulvarı ile Şinasi Kurşun Caddesinin kesiştiği noktada olan park vatandaşlar ve çocuklar için tehlike saçıyor.


Atatürk Bulvarı üzerine santral ışıklar mevkiinde bulunan katlı otoparkın üzerinde bulunan parkın çevresindeki çesanlar tehlike saçıyor. Her gün çoğunluğu çocuktan oluşan yüzlerce vatandaşın kullandığı parkın çevresinde bulunan bazı çesanların yıkılması ve kimisinin de yıkılmak üzere olması parkı kullanan vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. 
Santal Otoparının üzerinde bulunan parkın bakımından da şikayetçi olduklarını dile getiren vatandaşlar belediye yetkililerine seslenerek; “Bizler genelde bu civarda oturan insanlarız. Çocuklarımızı bölgede başka park olmadığı için buraya getiriyoruz. Parkımızın çevresindeki çesanların kimisi yıkıldı, kimileri ise yıkılmak üzere. Bunun haricinde parkımızın genel bakımı da yetersiz kalıyor, kimi oyuncaklar zarar görmüş durumda ve temizliği düzenli bir şekilde yapılmıyor. Yetkililerden parkımıza bakım yapmalarını ve bizler için daha elverişli park ve yaşam alanı yaratmalarını bekliyoruz” dediler.