• Dönüş Yapmak İçin Dubayı Sökmüşler!
  • Dönüş Yapmak İçin Dubayı Sökmüşler!
  • Dönüş Yapmak İçin Dubayı Sökmüşler!
  • Dönüş Yapmak İçin Dubayı Sökmüşler!
  • Dönüş Yapmak İçin Dubayı Sökmüşler!
Çorlu Güncel

Dönüş Yapmak İçin Dubayı Sökmüşler!

  • 16 Ekim 2021
  • 793 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Omurtak Caddesi üzerinden Alipaşa Caddesi’ne dönüş yapılmaması için cadde üzerine duba koymuştu. Konulan dubalardan bir tanesi yerinden sökülünce bazı sürücüler dönüş yapmaya devam ediyor.


Çorlu’da Alipaşa Caddesi’ne dönüş yapan sürücüler trafiği olumsuz etkilerken, bunun önüne geçmek isteyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Omurtak Caddesi üzerine dubaları dizmişti. Dubalardan bir tanesi yerinden sökülünce araçlar kolaylıkla Alipaşa Caddesi’ne dönüş yapmaya devam ediyorlar. Dönüş yapan araçlar trafikte olumsuzluk yaratmaya devan ediyor. 
TRAFİK YİNE OLUMSUZ ETKİLENİYOR
Dönüş yapan araçlar nedeniyle Omurtak Caddesi’ndeki trafik yine olumsuz etkilenmeye devan ediyor. Alipaşa Caddesi’ne dönen araçlar hem şehir merkezi istikametinde hem de İstanbul istikametindeki trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Şehir Merkezi yönündeki trafiğin yoğun olması sebebiyle araya girmeye çalışan sürücüler İstanbul istikametindeki trafiği de engelliyor. Biran önce dubanın tekrar konulmasını isteyen duyarlı sürücüler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi. 
BAZI SÜRÜCÜLER DUBANIN TEKRAR KONULMASINI İSTEDİ
Kimler tarafından söküldüğü tespit edilemeyen dubanın tekrar yerine konulmasını isteyen sürücüler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden dubanın tekrar konulmasını istedi. Dönüş yapan araçların engellenmesini isteyen duyarlı sürücüler yoğun olan Omurtak Caddesi trafiğinin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasının önüne geçilmesini istedi. Gazetemize konuşan sürücüler, “Alipaşa Caddesi’ne dönüş yapıldığı zaman iki yöndeki trafikte olumsuz etkileniyor. Zaten Omurtak Caddesi trafiği çok yoğun bu nedenle bu trafiğin normale dönmesi için bu dönüşlerin yapılmaması gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN