• Ergene Ve Büyükşehir Belediyesi El Ele Çalışıyor
Çorlu Güncel

Ergene Ve Büyükşehir Belediyesi El Ele Çalışıyor

  • 14 Ekim 2021
  • 767 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.





Ergene ilçesinde gerek Ergene Belediyesi gerekse Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yollarda çalışmalar devam ediyor. Önce ki gün Ulaş Mahallesi giriş kısmında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan ana cadde üzerinde Ergene Belediyesi iş makinelerinin de desteği ile asfalt yenileme çalışması yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi ortaklığında yapılan bu güzel çalışma mahalle sakinler tarafından da takdirle karşılandı.  

Ulaş mahallesi giriş kısmında yapılan asfalt serim çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan çalışma hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Başkan Yüksel, “Vatandaşlarımıza yaşanılabilir bir Ergene sunmak için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Sevgi kenti Ergene’mizde gerek kilit parke taş, gerekse sıcak asfalt çalışmalarımız yapılmakta. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ortaklığında da yine yol çalışmalarımız ilçemizin ihtiyaç duyulan noktalarında sürmektedir” dedi.

Ergene’de özellikle yaz döneminde yoğun bir asfalt çalışmasında bulunduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaz döneminde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında sıcak asfalt serim çalışmalarında bulundu. 7/24 çalışma esasına dayalı, gerek hafa içi gerek hafta sonu zaman ve saat gözetmeksizin ilçemizde asfalt çalışmalarında bulunduk. Halkımızın en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu ortadan kaldırmak için var gücümüzle sahada çalışıyoruz” dedi.