Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Çorlu’da annelere seminer verdi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Çorlu’da annelere seminer verdi.
Çocuklar interaktif ve eğitici oyunla unutulmaz anlar yaşadı. Oyun boyunca hem doyasıya eğlenen izleyiciler, aynı zamanda paylaşmanın önemini ve hayattaki değerini eğlenceli bir dille öğrenme fırsatı buldu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kahkahalar ve alkışlar sahnede yankılandı.
Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak Çorlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada çocukların sanatsal ve kişisel gelişimine katkıda bulunan oyunun sahnelenmesinde emeği geçen Pastavilla Tiyatrosu oyuncularına ve oyunu büyük bir dikkatle izleyen çocuklara teşekkür edildi. Yapılan açıklamada bu tür etkinliklerin, çocukların sosyal becerilerini geliştirmesine ve toplumsal değerleri içselleştirmesine önemli katkı sağladığına da vurgu yapıldı.
Konuyla ilgili konuşan Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, “Zübeyde Hanım Parkı’nda bulunan Türk Bayrağı görseline Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bakım yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Türk Bayrağına bakım yapılmasıyla birlikte bayrak daha belirgin hale geldi. Zübeyde Hanım Parkı’nda vatandaşlar hem yürüyüş yapıyor hemde boş zamanlarını değerlendiriyor. Parkın Çorlu Devlet Hastanesi’ne bakan tarafında bulunan bayrağa bakım yapılarak belirgin hale getirildi.
İMDAT ŞAHİN
Çorlu’da kimi vatandaşların eşyalarını veya molozlarını belediyeyi arayıp aldırmak varken, direk çöp kutularının yanına bırakması tepki çekiyor. Duyarsız vatandaşlar çöp kutularının yanına ev eşyalarını bırakıp gidiyor, eşyalar günlerce çöp kutularının yanında kalıyor. Çorlu’nun her mahallesinde yaşanan soruna bir türlü çözüm bulunamıyor. Konuyla ilgili konuşan duyarlı vatandaşlar, “Maalesef Çorlu’nun her sokağında bu görüntüyle karşılaşıyoruz. Bu sorun bir türlü bitmek bilmiyor. Kendini bilmez kimi vatandaşlar belediyeyi aramak varken, kolay yoldan eşyasını çöpün kenarına bırakıveriyor. Bu soruna karşı hiçbir çözüm önlemi alınmıyor” dedi.
İMDAT ŞAHİN