• Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
  • Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
  • Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

  • 11 Ekim 2021
  • 736 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif noktalarında altyapı kurumları tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanması ile birlikte asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.




Çorlu’da Cemaliye, Kemalettin ve Nusratiye mahallelerinde yol çalışması ve asfalt serimi yapan ekipler geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü. Nusratiye Mahallesi Erdal İnönü Caddesi'nde 1. etap çalışmalarını tamamlayan ve gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri, 400 metrelik yolda 2 bin 700 ton dolgu malzemesi ve bin 100 ton asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren çalışmalarda 18 personel ve 14 araç görev aldı. Asfalt seriminin yanı sıra kaldırım çalışmalarının da devam ettiği yolda incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Kırkova Caddesi ve Köprü Sokak Asfaltlandı
Fen İşleri Müdürlüğü yol ve asfalt ekipleri, Kemalettin Mahallesi Kırkova Caddesi üzerinde de çalışma yürüttü. Çalışmalar kapsamında 295 metre uzunluğundaki yola 2 bin 681 ton yol dolgu malzemesi ve bin 167 ton asfalt binder tabakası serimi yapıldı. Cadde üzerindeki kaldırım çalışmaları ise devam ediyor. Cemaliye Mahallesi Köprü Sokak'ta da çalışma yürüten ekipler tarafından 225 metre uzunluğundaki yolda, bin 104 ton dolgu malzemesi ile 527 ton asfalt binder tabakası serimi yapıldı ve çalışmalar kısa süre içinde tamamlandı.

Altyapı Çalışmalarının Ardından Asfalt Çalışmaları Hızlandı
Ekiplerin çalışmalarını sahada takip eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, olumsuz hava koşullarından etkilenmemek için ekiplerin özveriyle çalıştığını; altyapı kuruluşlarınca çalışmaların tamamlandığı bölgelerde ve özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu güzergâhlarda yol ve asfalt çalışmalarının hızlandırıldığını söyledi. Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ve asfalt ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında altyapı çalışmalarının yanı sıra hava şartları elverdiği ölçüde çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.