• Ergene Belediyesi Eğitime Büyük Önem Veriyor
  • Ergene Belediyesi Eğitime Büyük Önem Veriyor
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi Eğitime Büyük Önem Veriyor

  • 06 Ekim 2021
  • 730 Kez Okundu

Ergene Belediyesinin İlçeye kazandırdığı sayısız eserlerden biri olan Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde öğrenciler temel okul öncesi eğitimlerinin yanı sıra İngilizce, görsel sanatlar ve beden eğitimi dersleri de almakta.





Ergene ilçesine yapmış olduğu en büyük eğitim yatırımlarından biri olan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde öğrencilere bilgiyi eğlenceyle birlikte sunuyor. Hafta içinde öğrencilere yabancı dil konusunda İngilizce eğitimi veren Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde ayrıca görsel sanatlar ve beden eğitimi dersleri de veriliyor.

Okul öncesi eğitim, geleceğe yapılacak en iyi yatırımdır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde en iyi eğitimi vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz bünyesinde bulunan yabancı dil, resim ve beden eğitimi öğretmenlerimiz hafta içi belirlenen gün ve saatlerde çocuklarımıza eğitim veriyor. Mutlu öğrenci, mutlu öğretmen ve mutlu veli anlayışıyla Ergene ilçemizde dört dörtlük bir ortamda eğitimin ve mutluluğun karesini sunuyoruz” dedi.

Erken çocukluk yılları gelecekteki akademik başarının temellerinin atıldığı dönemdir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Okul öncesi dönemde sayılar, harfler, renkler gibi temel bilgileri öğretmek önemli olmakla birlikte çocuğun bilgiyi öğrenebilmesi için gerekli becerileri kazandırmak daha da önemlidir. Çocuklarımızın eğitimlerine bu konuda çok dikkat ediyoruz. Eğitim kurumumuzda çocuklarımıza verdiğimiz İngilizce eğitimi ile miniklerimizin yabancı dille tanışmalarını sağlıyoruz. Görsel sanatsal derslerimiz ile çocuklarımızın sanatsal yönlerini geliştiriyoruz, yine çocuklarımıza vermiş olduğumuz beden eğitimi dersleri ile onların gelişimine büyük katkı sunuyoruz. Çocuklarımız ilkokula başlayana kadar hayatla ilgili birçok şeyi öğretiyoruz. Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde çocuklarımızın fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağlıyor, çocuklarımızı el becerilerini ve kişisel gelişimlerini zenginleştirecek şekilde eğiterek daha yetkin bireyler olmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.