• Nihayet Parkın Temizliği Yapıldı
  • Nihayet Parkın Temizliği Yapıldı
  • Nihayet Parkın Temizliği Yapıldı
  • Nihayet Parkın Temizliği Yapıldı
  • Nihayet Parkın Temizliği Yapıldı
Çorlu Güncel

Nihayet Parkın Temizliği Yapıldı

  • 01 Ekim 2021
  • 997 Kez Okundu

Omurtak Caddesi üzerinde yer alan eski Hükümet Konağı önündeki park bir süredir temizlenmiyordu. Çorlu Belediyesi ekipleri nihayet parkın temizliğini yaparak vatandaşın hizmetine sundu.



Uyuşturucu kullanıcılarının da uğrak noktalarından biri olan Eski Hükümet Konağı önündeki parkın hali içler acısı durumdaydı. Atılan çöpler nedeniyle park pislik içindeydi. Parkın içinde bulunan havuzda sonunda temizlenerek içine su dolduruldu. Günlerdir pislik içinde olan parkın yeni hali vatandaşın takdirini topladı. 
HAVUZ TEMİZLENEREK İÇİNE SU DOLDURULDU 
Günlerdir pislik içinde olan parkı Çorlu Belediyesi ekipleri temizledi. Onlarca çöp torbası pisliğin çıktığı parkta bulunan havuzda temizlenerek içine su dolduruldu. Parkın temizlenmesiyle birlikte bölgede yaşayan esnafta rahat bir nefes aldı. Havuzun temizlenerek içine su doldurulması da vatandaşın takdirini topladı. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Park ve parkın içinde bulunan havuzun hali gerçekten içler acısı durumdaydı. Belediye ekipleri sonunda burayı temizledi havuzu da temizleyerek içine su dolduruldu. Şimdi güzel bir görünüme kavuştu parkımız”  dedi. 
GAZETEMİZ PARKIN PİSLİĞİNE DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Eski Hükümet Konağı önünde yer alan ve madde bağımlılarıyla anılan parkın pisliğine gazetemiz dikkat çekmişti. En son 30 Eylül tarihinde, “Bu Parkı Görenler Şaşırıyor” başlığıyla duyurduğumuz haberimizin ardından Çorlu Belediyesi ekipleri harekete geçerek parkın temizliğini yaptılar. Havuzu da temizleyen ekipler havuzunda içini suyla doldurdular. Bölgede yaşayan esnaf gazetemize teşekkür ederek belediye ekiplerinin park temizliklerine dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. 
BÖLGE ESNAFI OTOPARKIN TEMİZLİĞİNİN DE YAPILMASI İSTEDİ 
Parkın temizlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren bölge esnafı otoparkın kenarındaki pisliklerinde temizlenmesini istedi. Gazetemize konuşan bölge esnafı, ”Gazeteniz sayesinde parkın temizliği yapıldı. Bizler otoparkın kenarında bulunan ve çöp yığınını andıran parkında temizlenmesini istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN