Çorlulu hayırsever Ural Özyiğit tarafından İsmetpaşa Bulvarı üzerine yaptırılan anaokulunun kaba inşaatı bitirildi.

Kısa sürede bitirilen kaba inşaatından sonra şimdi de anaokulunun sıvası ve iç kısımlarındaki çalışmalar tamamlanacak. 5 derslikli yapılacak olan Anaokulu bölgedeki anaokulu ihtiyacını karşıması bekleniyor. Şubat Ayı sonu gibi temelleri atılan anaokulunun inşaatı hızlı ilerliyor. Yaklaşık 3 aylık gibi süre içerisinde kaba inşaatı ve anaokulunun çatısı tamamlandı. Okulların açılmasıyla birlikte eğitim öğretim faaliyetine başlayacak olan anaokulunda çalışmalar devam ediyor.
HAYIRSEVER URAL ÖZYİĞİT ÖRNEK ALINMALI
Muhittin Mahallesi’ne kazandırılan anaokuluyla birlikte anaokulu ihtiyacının karşılanabileceğini vurgulayan bölgede yaşayan vatandaşlar Ural Özyiğit’in örnek alınması gerektiğini vurguladı. Ekonomik olarak iyi durumda olan iş adamlarının bu türlü girişimlerde bulunarak okulsuz bölgelere okul yapılmasının son derece önemli olduğunu belirten vatandaşlar, Ural Özyiğit’e de teşekkür etti.
OKULUN BİTİRİLMESİYLE BÖLGEDEKİ ANAOKULU İHTİYACI KARŞILANACAK
Yapımına devam edilen anaokulunun bitirilmesiyle birlikte bölgedeki anaokulu ihtiyacı da karşılanmış olacak. 5 derslikli inşa edilen anaokulunda yüzlerce minik öğrenci eğitim öğretim görme fırsatı bulacak. Çorlulu hayırsever Ural Özyiğit’e teşekkür eden vatandaşlar, biran önce inşaatın bitirilmesiyle yeni döneme anaokulunun hazır edilmesini beklediklerini belirtti.
İMDAT ŞAHİN