Ak Parti'den Gövde Gösteri
Çorlu Güncel

Ak Parti'den Gövde Gösteri

  • 19 Haziran 2021

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltıda eski dönem ilçe başkanları, eski dönem ilçe yöneticileri ve yeni dönem ilçe yönetim kademelerini bir araya getirdi.


Çorlu’da bir restoranda düzenlenen kahvaltıya AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’da katıldı. Mestan Özcan’ın yanı sıra AK Parti Çorlu eski ilçe başkanları ilçe yöneticileri, yeni dönem ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kollarının bir araya geldiği bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıda konuşma yapan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. 18 Ekim 2020 tarihinde yapılan ilçe kongresinden sonra bir araya gelen eski ve yeni ilçe yöneticileri kahvaltı programında fikir alışverişinde bulundu. 
BİZLERİ DESTEKLEYEN ÖNCEKİ DÖNEM İLÇE BAŞKANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin yaptığı konuşmada: “14 Ekim 2020 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından 18 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan 7. Olağan Kongremiz için aday gösterildim. 3 günlük kısa bir çalışma sonucunda yönetim kurulumuzu oluşturup kongremizi yaptık ve göreve başladık. Çok kısa süreçte yapmak zorunda olduğumuz kongremiz için hem yönetimi oluşturmamızda hem de kongremizi gerçekleştirmemizde bizlerden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen özellikle önceki dönem ilçe başkanlıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAMAMIZ GEREKİYOR 
Konuşmasını sürdüren Mustafa Keskin, “Değerli dava dostlarımız hedefimiz belli amacımız belli, 2023 seçimleri sadece ülkemiz için değil tüm dünya mazlumlarının yaşadığı coğrafyaları da yakından ilgilendiren çok önemli bir seçim olacak. Bizler tüm gücümüz ile tüm birlik beraberliğimiz ile önce 2023 seçimlerinde bizlere diz çöktüreceğini sanan ülkemiz üzerinde her türlü oyunlar yapan dış mihrakları dize getireceğiz. Daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde de artık Çorlumuza AK Belediyeciliği getireceğiz Allah’ın izniyle. Bunları yapabilmemiz için birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmamamız ve aynı istikamette hareket etmeye devam etmemiz gerekmektedir” dedi. 
BU DAVAYI BİRLİKTE İTİBARLANDIRALIM
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan yaptığı konuşmada, Türkiye ve Dünya gündemini değerlendirdikten sonra pandemi döneminde AK Parti hükümetinin gerçekleştirdiği başarılardan söz etti. Daha sonra toplantının amacına değinen Özcan, bir ve beraber olursak önümüzdeki zorlukları aşarız dedi. Konuşmasını sürdüren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti’de bayrak yarışı biraz farklı olur, bayrağı diğer yarışmacıya devrettiğimizde onun yanında koşmayı başardığımız için AK Parti bu günlere kadar devam ediyor. Benim tek başına çalışması veya Mustafa Keskin’in yönetimiyle tek başına çalışması değil hepimizin birlikte çalışması önemli. Bu davayı birlikte ululandıralım itibarlandıralım. Bütün değerli büyüklerimize kardeşlerimize bundan sonraki çalışmalarda bizlere yön vermelerini birlikte çalışmamızın önemini tekrar belirtmek istiyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN