Bisiklet Kullanımını Yaygınlaştırmak İçin Protokol İmzaladı
Çorlu Güncel

Bisiklet Kullanımını Yaygınlaştırmak İçin Protokol İmzaladı

  • 22 Nisan 2021

Çorlu Belediyesi 2021 yılını Bisiklet Yılı olarak ilan etmişti o kapsamda Çorlu Belediyesi ile Süral Bisiklet indirim protokolü imzaladı.


Çorlu Belediyesi’nin meclis üyeleri ve belediye personelinin alışverişlerinde geçerli olmak üzer bazı markalı bisikletlerde ve yedek parça alımında tek çekim ve nakit ödemelerde yüzde 15, kredi kartı ile taksitli ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanacak. 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt bu kapsamda firma yetkilileriyle indirim anlaşması imzaladı. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan imza töreninde taraflar protokole karşılıklı imza attı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: 'Çorlu Belediyesi 2021 Bisiklet Yılı' çalışmalarımız kapsamında; Çorlu Belediye Meclis Üyelerimiz ve belediye personelimizi bisiklet kullanmaya teşvik etmek amacıyla Süral Bisiklet ile indirim protokolü imzaladık. Çevreci ulaşım aracı olan bisikletin kentimizde kullanımını artırmak ve farkındalık yaratmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN