Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, uluslararası konteyner taşımacılığı yapılan Tekirdağ'daki Asyaport Limanı'nda incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, uluslararası konteyner taşımacılığı yapılan Tekirdağ'daki Asyaport Limanı'nda incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kırık taşlar uzun süredir vatandaşın tepkisine neden oluyordu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda aylardır bir çalışma yapmadı. Çorlu Belediyesi kırık taşların sorun oluşturması nedeniyle çalışmayı kendisi yaptı. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan meydandaki çalışmaları Çorlu Belediyesi’nin yapması vatandaşların taktirini topladı.
AYLARDIR KIRIK TAŞLAR DEĞİŞTİRİLMEYİ BEKLİYORDU
Cumhuriyet Meydanı’na çıkan araçlar nedeniyle taşların kırıldığına dikkat çeken vatandaşlar gazetemize konuştu: “Yüksek tonajlı araçlar nedeniyle parke taşları kırılıyor, buradaki taşlar çok kötü durumdaydı. Belediye aylardır burayı yapmadı. En sonunda Çorlu Belediyesi ekipleri taşları değiştiriyor” dedi.
VATANDAŞLAR CUMHURİYET MEYNANININ YENİLENMESİNİ İSTİYOR
Cumhuriyet Meydanı’nın yeniden yapılmasını isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu: “Cumhuriyet Meydanı baştan aşağı yeniden yapılmaya ihtiyacı var. Çünkü çok fazla eksiklik var, taşların çoğu kırık, peyzajı düzgün değil. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu meydanı baştan sona yenilemelidir” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten beraberinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Nair, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Şube Müdürü Murat Kocabaş ile Çorlu’da yapımı devam eden TOOBB Anaokulu, tamamlanarak eğitim öğretime açılacak olan; Yenice Mahallesi ilkokul-ortaokul binası, Havuzlar Ortaokulu ve Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binalarında incelemelerde bulundu. Okulların son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten okulları belli dönemlerde ziyaret etmeye devam ediyor.
İMDAT ŞAHİN
Konuyla alakalı gazetemize açıklama yapan Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi: Ülkemizin dört biryanında çıkan yangınlar geleceğimizi, ciğerlerimizi yakıyor. Bizler de Cansuyu olarak milletimizin hizmetindeyiz. AFAD koordinesinde müdahale ediyor, ekiplerim ve halkımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Cansuyu Arama Kurtarma ekiplerimiz (CAK) Bursa’da yaşanan yangın felaketinde ilk günden beri AFAD ile koordineli bir şekilde canla başla tüm kadrosu ve gönüllüleri ile sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yangınlardan etkilenerek vefat eden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ülkemizin bu felaketleri bir daha yaşamamasını temenni ediyoruz” dedi.