Kurallara Uymak Bu Kadar Zor Mu?
Çorlu Güncel

Kurallara Uymak Bu Kadar Zor Mu?

  • 09 Aralık 2020

Çorlu’da kaldırımı vatandaşlardan çok, araçlar kullanır oldu. Şehrin dört bir yanında kaldırıma araç park edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerden çözüm istedi.


Şehrin dört bir yanında aynı görüntülerin meydana gelmesi vatandaşı canından bezdirdi. Araçlarını normal park etmek yerine sürücüler kaldırımlara park ediyor. Vatandaşın kullanması gereken kaldırımlar araçların işgali altında olması tepkiye neden oluyor. 
ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA AYNI GÖRÜNTÜ 
Çorlu’nun değişik mahallelerinde aynı görüntüye rastlamanın mümkün olduğunu kaydeden vatandaşlar cezai işlemlerin uygulanmasını istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Çorlu’da her mahallede neredeyse bu görüntülerle karşılaşılıyor. Araç sürücüleri park yeri bulamayınca kolay yoldan aracını hemen kaldırımlara çekiveriyor. Kaldırımları normalde vatandaş olarak bizlerin kullanması gerekiyor fakat bizler kullanamıyoruz, araçlar kullanıyor” dedi. 
UYARI LEVHASI OLMASINA RAĞMEN YİNEDE ARACINI PARK ETMİŞ 
İş yerlerinin önünde park etmeyiniz uyarı levhaları olmalarına rağmen bazı sürücüler uyarı levhasına aldırış etmeden aracını park ediyor. Kemalettin Mahallesi Kırkova Caddesi üzerindeki kaldırımlara park edilen araçlar vatandaşları rahatsız etti. Yoldan yürümek zorunda kalan vatandaşlar aracını park eden araç sürücülerine ateş püskürdü. Yetkilileri de uyaran vatandaşlar ceza kesilmesini istedi. 
KALDIRIMA ARAÇ PARK EDENLERE CEZALAR ARTIRILSIN 
Çorlu’da kaldırımların araçlar tarafından işgal altında olmasına karşı vatandaşlar tedbirlerin daha da artırılmasını istedi. Cezaların kesilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Çorlu’da özellikle kaldırımlardaki araç parklarını polis ekipleri cezalar kesmeli. Herkes kurallara uyması gerekiyor, aynı şehirde yaşıyoruz. Engelli bir vatandaş gelse yoldan geçmek durumunda kalacak. Yazık değil mi, kurallara uymak bu kadar zor mu?” dedi. 
İMDAT ŞAHİN