Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hedefi olan 50 bin ton asfaltın üzerine çıkarak Çorlu’da 60 bin ton asfalt serimi yaptı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hedefi olan 50 bin ton asfaltın üzerine çıkarak Çorlu’da 60 bin ton asfalt serimi yaptı.
Trafikte yaşanan olumsuzluklar nedeniyle sürücüler bu işe biran önce bir çözüm bulunmasını istiyor. Özellikle esnafın yük indirdiği zamanlarda trafik duruyor, uzun araç kuyrukları oluşuyor. Sürekli yaşanan sorun artarak devam ediyor. Esnaf sayısının fazla olduğu Mandıracı Caddesi’ndeki yük boşaltma cepleri ise park yeri olarak kullanılıyor. Ceplerin boş bırakılması gerektiğine dikkat çeken sürücüler gazetemize konuştu: “Mandıracı Caddesi üzerinde sürekli eşya indirme veya yükleme işlemleri yapılıyor. Bu tabi trafiği olumsuz etkiliyor. Çünkü kamyonlar yolun ortasında durup yüklerini boşaltıyor. Durum böyle olunca da mecburen diğer araçlar beklemek zorunda kalıyor. Bunun önüne geçilmesi için ceplerin boş bırakılması gerekiyor. Yük boşaltma cepleri park yeri olunca kamyonlarda girecek yer bulamıyor yolun ortasına durmak zorunda kalıyor” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Adaylık süreciyle ilgili açıklama yapan CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, beyaz listeyle seçime gireceğini ifade etti. Bu güne kadar yaptığı çalışmalardan da söz eden Cüneyt Akar 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı ile çıktıklarını ifade etti. Yeni ilçe binasının satın alınmasıyla ilgili konuya da değinen Akar, üyelerimiz için yeni ferah kalıcı bir hizmet binası satın aldıklarını ifade etti.
31 MART SEÇİMLERİNDE BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK
Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurultay sürecinde tekrar aday olduğunu belirten Cüneyt Akar adaylık açıklamasında yaptığı başarılı çalışmalara değindi. Akar, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşüne kararlılıkla ilerlediği bu süreçte, Genel Başkanımızın öncülüğünde kurulan Türkiye İttifakı doğrultusunda, bizler de Çorlu’da üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir özveriyle yerine getirdi. 38. Olağan ilçe kongremizde hedefimizin partimizi 1. Parti yaparak iktidar olmak için mücadele etmek olduğunu belirtmiştim. Bu inançla 31 Mart Yerel seçimlerinde kadın ve gençlik kollarımızın özverili çalışmasıyla partimize gönül veren her bir yurttaşımızın katkısıyla seçimlerde büyük bir başarı elde ettik ve bu başarı bizim iktidara olan inancımızı pekiştirdi” dedi.
PARTİMİZE YENİ BİR HİZMET BİNASI KAZANDIRDIK
Yaptığı çalışmaları anlatmaya devam eden Cüneyt Akar, “AKP iktidarının 19 Mart yargı darbesiyle Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu ve Belediye Başkanlarımızı haksız, hukuksuz bir şekilde tutsak ederek iktidar yürüyüşümüzü engellenmelerine karşı mitinglerden sokaklara, imza kampanyalarından, meydanlara kadar her alanda halkımızla birlikte olduk. Tek hedefimiz vardı, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak. İlçe Başkanlığım süresince, yıllardır çözüm bekleyen önemli bir sorunu kalıcı şekilde çözüme kavuşturmanın gururunu yaşadık. İlçe Başkanlığı binamızı partimize kalıcı olarak kazandırdık. Artık üyelerimiz ve örgütümüz, modern ve donanımlı bir hizmet binasında çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
BEYAZ LİSTEYLE YENİDEN ADAYIM
Açıklamasının devamında Akar, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşüne katkı sunmak, örgütümüzü daha ileriye taşımak ve üyelerimizle birlikte büyük hedeflere yürümek için, üyelerimizin ve delegelerimizin desteğiyle beyaz liste İle Çorlu İlçe Başkanlığı’na yeniden adayım. Bu bir makam değil, bir mücadele çağrısıdır. Bu çağrı, halkın iktidarı için yola çıkan yoldaşların sesidir” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Üniversite tanıtım stantlarını tek tek ziyaret eden Başkan Sarıkurt ve başkan yardımcıları, üniversite sınavına girerek okul ve bölüm tercihi aşamasına gelen gençlerin heyecanına ortak oldu. Gençlerle sohbet eden Başkan Sarıkurt, “Geleceğimizi şekillendirecek olan pırıl pırıl gençlerimizin heyecanına ortak olmak, onların üniversite ve bölüm tercihleri hakkında bilgi almalarına destek olmak bizler için çok değerliydi. Çorlu Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Hanımeli Çarşısı'nda Emekçi Kadınlara Ziyaret
Başkan Sarıkurt ve beraberindeki yardımcıları gençlerle yapılan görüşmelerin ardından Hanımeli Çarşısı'nı da ziyaret etti. El emeği, göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek çarşının emektar üreticileriyle bir araya gelen Başkan Sarıkurt, kadınların üretime katkı sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Sarıkurt, Hanımeli Çarşısı'ndaki kadınların çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, “Kadınlarımızın üretime katkı sağlamaları ve kendi ayakları üzerinde durmaları bizleri gururlandırıyor. Çorlu Belediyesi olarak kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayattaki yerlerini güçlendirmek için her türlü desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında Hanımeli Çarşısı’nda stant açan kadınlar da Başkan Sarıkurt`a hem ilgisi hem de desteği için teşekkürlerini ilettiler. Başkan Sarıkurt’un gerçekleştirdiği bu ziyaretler, gençlerin eğitim hayatlarına gösterdiği önemi vurgularken kadınların da ekonomik hayattaki yerlerini güçlendirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.