Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Otopark Dökülüyor
Çorlu Güncel

Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Otopark Dökülüyor

  • 28 Kasım 2020

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait TEKPARK’ın işlettiği Çorlu Belediye Binası’nın arka tarafında bulunan katlı otopark dökülüyor.


Otopark’ın içinde yer alan kolonların ve tavanın sıvaları dökülürken, uyarı yazılarının bantla yapıştırılması da araç sürücülerinin tepkisine neden oldu. Saat ücreti 5 lire 50 kuruş olan otoparkın bakıma alınmasını isteyen araç sürücüleri otoparkın Çorlu’ya yakışmadığını ifade etti. 
BU OTOPARK ÇORLU’YA YAKIŞMIYOR
Çorlu Kumyol Caddesi üzerinde bulunan katlı otoparkın Çorlu’ya yakışmadığını belirten araç sürücüleri gazetemize konuştu: “Çorlu’da bulunan TEKPARK’ın işlettiği katlı otopark gerçekten şehrimize yakışmıyor. Otoparkın içindeki kolonların ve tavandaki sıvaların çoğu dökülmüş durumda, boyaları silinmiş vaziyette. Kolonlara yapıştırılan uyarı yazıları da bantla tutturulmuş. Bu görüntü gerçekten kabul edilemez, büyükşehir belediyesinden konuyla ilgilenmelerini bekliyoruz” dedi. 
SAAT ÜCRETİ 5 LİRA 50 KURUŞ 
Otoparkın saat ücretinin yüksek olduğuna da dikkat çeken araç sürücüleri, “otoparkın saat ücreti fazla 5 lira 50 kuruş saat ücreti var her saat içinde bir lira artıyor. Bu kadar para ödeyip te hiçbir bakımın yapılmaması da ilginç. Bizler buraya bakım istiyoruz, otoparkın çıkışı da gördüğünüz gibi dökülüyor yazık gerçekten çok yazık” dedi. 
İMDAT ŞAHİN