Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarı ile yürüten Uzman Dr. Çağatay Onar, Tekirdağ Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atandı.

Uzun yıllar Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarı ile yürüten Uzman. Dr. Çağatay Onar kısa süre sonra açılmaya hazırlanan Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin başhekimi olarak atandı. Çorlu Devlet Hastanesi’nde çalışkanlığı ile göz dolduran başhekim Çağatay Onar yeni görevine başladı.
YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
7 yıldır Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Çağatay Onar hekimliği ile de adından çokça söz ettirdi. Başarılı kalp ameliyatları gerçekleştiren Çağatay Onar Tekirdağ Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine başladı. Çağatay Onar Şehir Hastanesi’nin ilk kurucu başhekimlik görevini üstlenmiş olacak.
Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden Tekirdağ Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzman Dr. Çağatay Onar’a Avrupa Yakası Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
İMDAT ŞAHİN