Madde Bağımlarının Parktan Ayağı Kesildi
Çorlu Güncel

Madde Bağımlarının Parktan Ayağı Kesildi

  • 05 Eylül 2020

Madde bağımlıları Çorlu’da eski Hükümet Konağı önünde bulunan parkı meskenleri haline getirmişti. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın girişimleri ve emniyet kuvvetlerinin yoğun mücadelesiyle madde bağımlılarının ayağı parktan kesildi.


Son günlerde azalan madde bağımlılarından dolayı çok rahat ettiklerini belirten esnaflar, “Son günlerde çok fazla kimseyi görmüyoruz. Çok rahatız inşallah böyle devam eder. Emniyet güçleri gelip bazen madde bağımlarını dağıtıyor. Geçtiğimiz gün belediye ekipleri gelip parkı tertemiz yaptı. Bu nedenden dolayı çok mutluyuz, parkımızda inşallah bir daha olumsuzluklar yaşanmaz” dedi. 
Özellikle son bir aydır eski Hükümet Konağı önündeki parkta madde bağımlıları gözükmezken esnaflar; “Artık buraya gelmiyorlar, gelirseler bile birkaç tane geliyor. Bir ay önce çok fazla geliyorlardı sürekli buradaydılar” dedi. 
İMDAT ŞAHİN