Mhp İlhan Ermeydan'la Yola Devam Edecek
Çorlu Güncel

Mhp İlhan Ermeydan'la Yola Devam Edecek

  • 22 Ağustos 2020

Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nu tamamladı. İlhan Ermeydan yeniden başkan seçildi.


22 Ağustos 2020 Cumartesi günü Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurula MHP Genel Merkez Yöneticisi Selim Çakır, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Tekirdağ eski Milletvekili Bülent Belen, Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, oda başkanları ve çok sayıda MHP dDelegesi katıldı. 
SADECE DELEGELER KATILDI 
Pandemi sürecinde genel merkezin aldığı kararla birlikte olağan genel kurula sadece MHP Çorlu ilçe delegeleri davet edildi. 400 delegesi bulunan MHP Çorlu İlçe Başkanlığı’nda tek adayla gidilen seçimlerde İlhan Ermeydan yeniden ilçe başkanı seçildi. MHP Çorlu İlçe Başkanlığı’nın genel kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’ndan sonra konuşmalar başlarken İlhan Ermeydan yaptığı konuşmada, “Kongremiz ilçemize Milliyetçi Hareket Partisi’ne hayırlı olsun” dedi. 
TARİHİ ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ
İlhan Ermeydan konuşmasında; “Her zaman olduğu gibi önemli tarihi zamanlardan geçiyoruz, Ülkemiz üzerinde oynanan jeopolitik oyunlar 15 Temmuz Darbesi ve son olarak 2019 yılının sonunda dünyaya yayılan korona virüs salgını, işte bu ateş çemberinde liderimiz Devlet Bahçeli’nin önce ülkem sonra milletim sonra parti şiarıyla yüksek sorumluluk ve yüksek bilinçle, her zaman dik duruş sergileyen partimizi ilçemizde temsil etmek onurların en büyüğü oldu” dedi. 
BU TOPRAKLAR HER ZAMAN TÜRK’ÜNDÜ TÜRK’ÜN KALACAK
Konuşmasına devam eden Ermeydan, “Değerli ülküdaşlarım gerek ekonomik gerekse her yerden gelen saldırılara milletçe göğüs geriyoruz, gereceğiz de. Aynı zamanda dış mihrakların uzantıları bizleri bölmeye bizdenmi gibi davranmaya çalışmaktadır. Bunu PKK YPG FETÖ ve diğer terör örgütleri ile yada şirin gözüken bazı sivil toplum örgütleri ile başarmaya çalışmaktadırlar. Ancak atladıkları bir nokta var bu topraklarda geçmişte Türk’tü şimde de Türk’tür. Gelcekte de Türk kalacaktır” dedi. 
İMDAT ŞAHİN