Kırık Taşlar Neden Değiştirilmiyor?
Atatürk Park Kafe’nin önünde bulunan kaldırım taşlarının kırık olması ve aylardır değiştirilmemesi vatandaşın tepkisini çekiyor.
Atatürk Park Kafe’nin girişinde bulunan kaldırım taşlarının biran önce değiştirilmesini isteyen vatandaşlar görüntü kirliliğinin biran önce ortadan kalkmasını istedi. Kırılan kaldırım taşlarının yürümeyi de engellediğini belirten vatandaşlar Çorlu Belediyesi’nden destek istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Atatürk Park Kafe’nin önünde bulunan kaldırım taşları aylardır kırık vaziyette duruyor. Bir türlü değiştirilmiyor. İnsanlar yürürken zorluk yaşıyorlar aynı zamanda görüntü kirliliği oluşturuyor. Bu durumun biran önce önüne geçilsin ve taşlar değiştirilsin” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Market Raflarındaki Görüntüler Tepki Çekiyor
Çorlu’da bir marketin rafındaki küflenmiş ekmek görüntülerini gazetemizle paylaşan bir vatandaş tepkisini dile getirdi.
Rafta bulunan ekmeklerin küflü görüntüsünü saat ve tarih olarak gazetemizle paylaşan vatandaş tepkisini dile getirerek: “Marketteki bu görüntü kabul edilemez, küflü ekmekler raflarda durmaya devam ediyor. Marketler denetlenmiyor mu, denetleniyorsa bile bunların sık sık denetlenmesi gerekiyor ki bu görüntülere meydan verilmesin. İnsan sağlığını etkileyen bu görüntülere yetkililer izin vermesin. Denetimler daha da artırılsın” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Öğrenciler Teski̇ Arıtma Tesisini İnceledi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma Ve Kontrol Bölümü Öğrencileri TESKİ Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü Öğretim Görevlisi Neslihan Erdem Dülgen ve sınıf öğrencileriyle birlikte TESKİ Ergene Çorlu Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında TESKİ sorumlu mühendisleri tesisle ilgili ve çalışmalarla ilgili öğrencilere bilgiler verdi. TESKİ Arıtma Tesisini ziyaret eden öğrenciler tesisi tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda uygulamalı olarak çalışmaları yerinde gördü. Tesisi gezdiren sorumlu mühendisler çalışmaların nasıl yapıldığıyla ilgili öğrencilere açıklamalar yaptı. Öğrenciler arıtma sistemini yerinde görme fırsatı buldu.
İMDAT ŞAHİN