Bir Aydır Tozun Toprağın İçindeyiz
Çorlu Güncel

Bir Aydır Tozun Toprağın İçindeyiz

  • 21 Mayıs 2020

TESKİ tarafından Reşadiye Mahallesi’nde yapılan alt yapı çalışmasından sonra, yollar tekrar asfaltlanmayınca vatandaşlar tozun içinde kaldı.


Reşadiye Mahallesi’nde yapılan içme suyu hattı çalışmaları nedeniyle bölgede bulunan esnaflar ve vatandaşlar tozun toprağın içinde kaldıklarını ifade etti. Reşadiye Mahallesi Atatürk Bulvarı 1. Sokak, Şinasi Kurşun 5. Sokak ve devamındaki sokaklarda yapılan çalışmalar nedeniyle yollar köstebek yuvasına döndü. Bir aydır asfaltlama çalışmalarının yapılmadığı sokaklarda vatandaşlar ve esnaflar tozun içinde kaldıklarını ifade etti. 
İÇME SUYU HATTI NEDENİYLE KAZILDI 
Gazetemize konuşan esnaflar, “Bir ay önce TESKİ tarafından sokaklar kazıldı, içme suyu hattı için, bir aydır asfalt yapılamadı. Tozun toprağın içinde kaldık. TESKİ çalışmasını bitirdikten sonra asfaltlama çalışmaları yapılsa bu sorunu yaşamayacağız. Ama bir aydır bekliyoruz hala asfalt dökülmedi. Yolların hali berbat durumda” dedi. 
SAĞLIK OCAĞINA GELEN VATANDAŞLAR İSYAN EDİYOR 
Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun 5. Sokak üzerinde bulunan Reşadiye Aile Sağlık Merkezi’ne gelen vatandaşlar duruma isyan etti: “Reşadiye Sağlık Merkezi’ne geliyoruz, tozun içinde kalıyoruz. Burası sağlık merkezi buranın temiz ve hijyenik olması gerekirken, tozdan sağlık merkezine girilmiyor. Yetkililer neden bu durumu görmüyorlar. Sağlık merkezinin önü bu durumda olur mu, biran önce sokağın asfaltlanmasını istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN