Çorluspor 1947 Liderlik Fırsatını Kaçırdı
Nesine 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Çorluspor 1947 deplasmanda İnegöl Kafkasspor’a 3-2 mağlup oldu. 3 puanı kaçıran Çorluspor 1947 Kulübü liderlik fırsatını da kaçırdı.
Karşılaşmayı kazanan İnegöl Kafkasspor gruptaki liderliğini sürdürürken, Çorluspor 1947i ise liderlik fırsatını kaçırdı. Liderlik fırsatını kaçıran Çorluspor 1947 Kulübü liderin 4 puan gerisine düştü. Lider İnegöl Kafkasspor puanı 50 olurken, Küçükçekmece sinopspor puanını 47’ye yekseltti. Çorluspor 1947 ise puanı 46’da kaldı. Çorluspor 1947 ligde 3. Sırada yer alıyor.
Bayramda 94 Ekip, 450 Polis Memuru Denetim Yapacak
Ramazan Bayramı süresince Tekirdağ genelinde 94 trafik ekibi ve 445 polis memuru ile denetimler gerçekleştirilecek.
Kazaların önüne geçmek için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü denetimlerini aralıksız sürdürecek. 20 Mart Cuma Günü başlayacak Ramazan Bayramı boyunca 94 ekip ve 445 polis memuru denetimlerde görev alacak. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “”Bayram süresince vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için ekiplerimiz sahada görev başında. Karayolları ve şehir merkezlerinde 94 Trafik Ekibi, 445 Polis Memuru ile birlikte denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız; kazaların önüne geçmek, sevdiklerinize güvenle ulaşmanızı sağlamak. Lütfen hız kurallarına uyalım, emniyet kemerimizi takalım, trafikte sabırlı ve dikkatli olalım tüm vatandaşlarımızın kazasız, huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesini diliyoruz” denildi.
İMDAT ŞAHİN
Atatürk Bulvarı'nda Refüjler Yenilendi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir içi ulaşımın en yoğun noktalarından biri olan Atatürk Bulvarı’ndaki refüjlerde düzenleme çalışması yaptı.
Atatürk Bulvarı’ndaki refüjlerin bakımını yapan belediye ekipleri aynı zamanda estetik açıdan güzel görünmesi için de çalışma yaptı. Yapılan çalışmada refüj alanındaki bitkilerin ezilmemesi için refüjler koruma altına alındı. Yapılan çalışmalar kapsamında orta refüjlerde bulunan bazı alanlar yenilenirken, yıpranan bölümlerde de bakım ve onarım yapıldı. Şehrin en işlek güzergâhlarından biri olan Atatürk Bulvarı’nda zamanla yıpranan refüj taşları ve çevre düzenlemeleri ekipler tarafından elden geçirildi. Özellikle yaya geçitlerinin bulunduğu noktalarda kırılan bordür taşları kaldırılarak yeniden düzenlenirken, refüjlerdeki peyzaj alanlarında da temizlik ve bakım çalışması yapıldı.
ATATÜRK BULVARI ESTETİK AÇIDAN GÜZELLEŞTİ
Atatürk Bulvarı’ndaki dağınık görüntü yerini güzel bir görünüme bıraktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri Atatürk Bulvarı boyunca refüjleri korkuluk demirleriyle kapattı. Vatandaşların karşıdan karşıya geçmesi için sadece yaya yollarını kullanması için refüjler tamamen kapatıldı. Sadece yaya yollarının olduğu bölümlere koruma korkulukları yapılmadı.
VATANDAŞLAR YAPILAN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
Vatandaşlar yapılan çalışmaları olumlu karşıladıklarını ifade ederek özellikle yaya geçitlerinin bulunduğu noktalarda kırık ve dağılmış bordür taşlarının hem görüntü kirliliği oluşturduğunu hem de tehlike yarattığını dile getirdi. Refüjlerin düzenlenmesiyle birlikte bulvarın daha düzenli bir görünüme kavuştuğunu belirten vatandaşlar, benzer bakım çalışmalarının şehir genelinde devam etmesini istedi.
HABERİMİZİN ARDINDAN ATATÜRK BULVARINDA ÇALIŞMA YAPILDI
Gazetemizin Atatürk Bulvarını gündeme taşımasının ardından bulvarda çalışma başlatıldı. 30 Ocak 2026 tarihinde “Atatürk Bulvarı’ndaki Refüjler Düzenleme Bekliyor” haberimizin ardından büyükşehri belediyesi ekipleri harekete geçerek bulvarda çalışma yaptı. Bulvardaki refüjlere korkuluklar yapılırken ardından da kırık olan noktalar onarıldı. Şimdi de yaz dönemine doğru refüjlerin çiçeklerle ve süs bitkileriyle donatılması bekleniyor.
VATANDAŞLAR YAZ DÖNEMİNDE REFÜJLERDE RENKLİ ÇİÇEKLER GÖRMEK İSTİYOR
Atatürk Bulvarı’ndaki refüjlerde renkli çiçekler görmek istediklerini belirten vatandaşlar gazetemize konuştu: “Atatürk Bulvarı Çorlu’nun en işlek noktalarından bir tanesi. Buradaki refüjlerde renkli görüntüler görmek istiyoruz. Renkli renkli çiçeklerle refüjler çok daha güzel olacaktır. Atatürk Bulvarı refüjlerin renklenmesiyle birlikte daha canlı ve güzel bir görünüme kavuşacaktır” dedi.
İMDAT ŞAHİN