Bazı Yaşlı Vatandaşlar Uyarıları Dikkate Almıyor
Çorlu Güncel

Bazı Yaşlı Vatandaşlar Uyarıları Dikkate Almıyor

  • 19 Mart 2020

Devlet yetkililerinin ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almayan bazı yaşlı vatandaşlar sokaklarda gezmeye devam ediyor.

 
Gerekli olmadığı zaman dışarı çıkmayın uyarılarını bazı yaşlı vatandaşlar umursamazken yetkililer uyarmaya devam ediyor. Çorlu’da bazı yaşlı vatandaşlar uyarıları dikkate almayarak korunaksız bir şeklide sokağa çıkmaya devam ediyor. 
Korana virüse karşı en fazla risk grubu içinde yer alan yaşlı vatandaşlar önlem almadan sokaklarda dolaşmaya devam ediyor. Evinde oturması gereken yaşlıların virüse karşı önlem almadan sokakta dolaşması diğer vatandaşları tedirgin ediyor. En çok risk altında olan yaşlı vatandaşların evlerinde oturması gerektiğini vurgulayan bilim insanları en çok ölümlerin yaşlı vatandaşlarda meydana geldiğini ifade ediyor. 
İMDAT ŞAHİN