Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Çağatay Onar Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’ya teşekkür belgesi taktim etti.

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Çağatay Onar Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’ya teşekkür belgesi taktim etti.
Alt yapı kurumları tarafından kazılan noktalarda Çorlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışma yapmaya devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonu da başlamış oldu. Çorlu Belediyesi Fen işleri ekipleri Çorlu’nun farklı noktalarda asfalt serimi ve yama çalışmalarını yürütüyor. Belediye ekipleri Eski Çerkezköy Caddesi ve Canan Sokağın kesiştiği noktada daha önce kazılan yerin önce zemin düzenlemesini yaptı ardından asfalt serimi yaptı. Çalışmalar nedeniyle Canan Sokak ve Eski Çerkezköy Caddesi trafiğe kapatıldı. Çalışmalar bitene kadar trafiğe kapalı olan sokak ve cadde çalışmalar bittiği zaman tekrar trafiğe açılmış oldu.
İMDAT ŞAHİN
Karayolları 1. Bölge Müdürü. Şenol Altıok’u ziyaret eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz ziyaretle ilgili detayları gazetemizle paylaştı. Ali İhsan Şahpaz gazetemize yaptığı özel açıklamada: “Karayolları 1. Bölge Müdürümüz ile çok verimli bir görüşme yaptık. Şahpaz Mahallemizin girişine E-5 Karayolu üzerine bir dönel kavşak yaptıracağız, yine Mühendislik Fakültesi ve TOKİ konutlarının Çevre yoluyla birleşmesi için yonca diye tabir ettiğimiz bağlantı yolu yapmak için girişimlerde bulunduk. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü iki projeyi de yatırım planına aldı” dedi.
ŞAHPAZ SAPAĞINA DÖNEL KAVŞAK YAPILACAK
Şahpaz Mahallesi’ne girişte trafik sorunlarının yaşanması nedeniyle sürücüler o bölgede zor anlar yaşıyordu. Trafik kazalarının da meydana geldiği Şahpaz sapağıyla ilgili gerekli düzenlemeler yapılarak o bölgede yeni bir dönel kavşak oluşturulacak. E-5 Karayolu üzeri Şahpaz Mahallesi girişine dönel kavşak projesi olduğunu belirten Ali İhsan Şahpaz, bu yıl ki yatırım planlarına alındığını belirtti. Gazetemize konuşan Ali İhsan Şahpaz, “dönel kavşak projesi yatırım planına alındı. Bu yıl sonuna kadar projenin hayata geçmesini planlıyoruz” dedi.
TOKİ KONUTLARINDAN ÇEVRE YOLUNA BAĞLANTI İÇİN YONCA YAPILACAK
Çerkezköy Yolu üzerine yapılan TOKİ Konutlarına ulaşım sorunu yaşanıyordu. TOKİ konutlarından çevre yoluna bağlantı yolu yapılması için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğüyle görüşen Ali İhsan Şahpaz gazetemize konuştu: “TOKİ konutlarından çevre yoluna bağlantı için yonca yapılacak. Müdürümüzle o konuyu da görüştük. O da yatırım planına alındı. Bu yıl o projeyi de bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.
İKİ PROJEDE YILSONUNA KADAR YAPILMASI PLANLANIYOR
Şahpaz Mahallesi sapağına yapılacak dönel kavşak ve TOKİ konutlarıyla Çevre Yolu’nu birleştirecek bağlantı yollarının bu yıl içinde yapılmasının planlandığını belirten Ali İhsan Şahpaz, yatırım planlarına alındığını belirtti. Ali İhsan Şahpaz, “İki projede yatırım planlarına alındı, bu yılsonuna kadar projeleri karayolları müdürlüğümüzün bitirmesini bekliyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Annelerimiz, yaşamımızın en güvenilir limanıdır diyen Başkan Sarıkurt, annelerin sadece birer ebeveyn değil, aynı zamanda hayatın her aşamasında yol gösteren değerli rehberler olduğunu belirtti. Başkan Sarıkurt, annelerin sevgi, sabır ve özveriyle çocuklarını büyüttüğünü ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladığını dile getirdi. Başkan Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak annelerin toplumdaki değerinin bilincinde olduklarını ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak, desteklemek için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Mesajında, "Onların emekleri, özverileri ve geleceğe umutla bakan yürekleri sayesinde şehrimiz daha güzel, daha yaşanabilir bir yer hâline geliyor." ifadelerine yer verdi.
Özellikle şehit annelerine minnet ve şükranlarını sunan Başkan Sarıkurt, evlatlarını vatan uğruna feda eden tüm kahraman annelerin ellerinden öptüğünü belirtti.