Yağmur Suyu Mazgalları Ve Rögarlar Değiştirildi
Çorlu Güncel

Yağmur Suyu Mazgalları Ve Rögarlar Değiştirildi

  • 02 Kasım 2019

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri Atatürk Bulvarı’ndaki yağmur suyu mazgalları ve rögarlara değiştirildi.

Atatürk Bulvarı bulunan yağmur suyu mazgalları ve rögarları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi taşeron ekiplerince değiştirildi.  Ekipler Atatürk Bulvarı’nda bulunan yağmur suyu mazgalları ve rögarları tek tek bakımdan geçirilerek, değişiklik yapıldı. 
Rögar kapaklarının yol seviyesinden düşük olanlar tekrar yol seviyesine çıkarıldı. Rögar kapaklarının yol seviyesinden aşağıda bulunması araç sürücülerine sıkıntı yaratması nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi taşeron firması ekiplerince yol seviyesine çıkarıldı. Yağmur suyu mazgalları da tek tek sökülerek yerine yenileri takıldı. Atatürk Bulvarı’nda çalışmalar devam ederken yol güvenliği de ekiplerce sağlandı. Güvenlik dubalarıyla daraltılan yolda ekipler rahat çalışabildi. 
Yağmurlu havaların başlamasıyla birlikte büyük öneme sahip olan yağmur suyu mazgallarının değiştirilmesi de vatandaşlardan takdir topladı. Vatandaşlar, “yağmurlu havalar başladı, yağmurda yağmur suyu mazgallarının tıkalı olmaması gerekiyor. Tekirdağ büyükşehir belediyesi ekipleri mazgalları değiştiriyor, rögarlarda çalışma yapılıyor. Bundan dolayı Tekirdağ Büyükşehir ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi. 
DİĞER CADDELERDE DE ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı taşeron firması yetkilileri Atatürk Bulvarı’nda yapılan çalışmaların diğer caddelerde de yapılacağını belirtti. Yetkililer, “Atatürk Bulvarı’nda yaptığımız bu çalışmaları Omurtak Caddesi ve diğer caddelerde de yapacağız. Yağmur suyu mazgalları ve rögarlarla ilgili çalışmalar yapılacak. Mazgalları değiştiriyoruz, rögar kapaklarını da yol seviyesinden aşağıda olanları tekrar yol seviyesine çıkarıyoruz, bazı rögar kapaklarını da değiştiriyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN