Park sorunun yaşandığı eski yerleşim yeri olan Kapalı Pazar Yerine gitmek için vatandaşlar binbir zorluk yaşıyor.

Çorlu’nun en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorunu vatandaşlar için çileye dönüştü. Vatandaşlar Perşembe ve Cuma günleri Pazara giderken büyük zorluk yaşıyor. Ellerinde Pazar çantası ve poşetlerle trafiğin olduğu yolun ortasından ilerlemeye çalışan vatandaşlar isyan etti.
HALİMİZE BAKIN
Gazetemize konuşan vatandaşlar; “Halimize bakın, trafiğin olduğu yolun ortasından ilerlemek zorunda kalıyoruz. Çorlu’da Perşembe ve Cuma günleri kurulan pazara gelmek için büyük güçlük yaşıyoruz. Her tarafa araçlar park ediyor. Bizler yürüyecek yer bulamıyoruz, gördüğünüz gibi yol kenarları, kaldırımların üzeri her tarafta araçlar park halinde. Bu araçlara kimse bir şey yapmıyor. Bizlerin canına kimse kıymet vermiyor. Yollar dar olduğu için araçlarta park edince mecburen trafiğin olduğu yoldan gidiyoruz” dedi.
BİR ŞEY YAPACAKLARINA İNANMIYORUZ
Yetkililerin bu sıkıntıları çözmek için adım atacaklarına inanmadıklarını belirten vatandaşlar şöyle konuştu, “Yıllardır bu sıkıntı devam edip gidiyor. Kimse bir şey yapmıyor, en azından dar olan sokakların belli bir kısmın kapatılarak park yapılmasına izin verilmese insanlar oradan yürüyüp giderler ama maalesef bu kadar basit bir şey bile yapılmıyor. Kimsenin bizim sorunumuzu gördüğü yok” dedi.
İMDAT ŞAHİN