Bayramlaşmada Duygu Dolu Anlar Yaşandı
Çorlu Güncel

Bayramlaşmada Duygu Dolu Anlar Yaşandı

  • 15 Ağustos 2019

Ergene İlçesi’nde düzenlenen Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın katıldığı son bayramlaşma programında duygu dolu anlar yaşandı.

Ergene Ulaş Mahallesinde bulunan Garnizon Komutanlığı ve Ergene Kaymakamlığı iş birliği ile bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Ergene Garnizon Komutanı, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca ve yönetim kurulu üyeleri, gaziler, STK başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
“HERKESTEN SEVGİ VE SAYGI GÖRDÜM”
 Bayramlaşma öncesi düzenlenen programda konuşma gerçekleştiren Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, “Buradan ayrılırken biraz sevinç biraz da üzün yaşıyorum. Toplumun her kesiminden büyük bir sevgi ve saygı gördüm. Ben herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu bölgede çalışan tüm vatandaşlar şehitlerimizi düşünerek hareket etmeli ve gazilerimizi düşünerek çalışmalı. Ben burada hep bu hislerle çalıştım. Göreve ilk geldiğim gün şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ettim. Bizler burada onların vatanseverliği dolayısıyla görev yapıyoruz. Tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum”dedi.
GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Kaymakam Kızıltoprak’ın eşi İlke Kızıltoprak, düzenlenen bayramlaşma programında tebrikleri kabul ederken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. İkinci çocuklarını Ergene’de kucaklarına alan Kızıltoprak Ailesi, Ergene’yi unutmayacaklarını ve kendilerine gösterilen ilgi alakadan dolayı tüm Ergenelilere teşekkür etti.
İmdat Şahin