Çorlu Belediyesi tarafından Hıdırağa Mahallesi’nde başlatılan çalışmayla birlikte mahallenin çehresi değişiyor.

Hıdırağa Mahallesi Fatih Caddesi’nde kaldırım çalışması başladı. Çorlu Belediyesi ekipleri çalışmaları bu hafta bitireceklerini bildirirken mahalleli kaldırım çalışmasından dolayı memnun olduğu belirtti. Çift taraflı kaldırımın yapılacağı Fatih Caddesi’nde evlerin olduğu kısmada başlanarak birkaç gün içinde bitirileceği ifade edildi.
ÇİFT TARAFLI KALDIRIM YAPILIYOR
Hıdırağa Mahallesi Fatih Caddesi’nde kaldırım çalışmalarını devam ederken konuyla ilgili Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan gazetemize bilgi vererek “Fatih Caddesi’nde çift taraflı kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Borsa Meydanı’na çıkan Fatih Caddesi’nde evlerin bulunduğu kısımların kaldırımıyla ilgili çalışmamız başlayacak, başladıktan sonra birkaç gün içinde o tarafta bitirilecek” dedi.
EVLER BOYANACAK
Gazetemize bilgi vermeyi sürdüren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, “Fatih Caddesi’ne cephesi bulunan evlerin bakımları yapılıyor. Çorlu’da bulunan ressam grafikerlerin yardımıyla da evlerin duvarları boyanarak güzel bir görünüme kavuşacak. Fatih Caddesi boyamanın da bitmesiyle birlikte çok güzel olacak” dedi.
İmdat Şahin