Emine Penbeten Adal Anaokulundan Anlamlı Sergi
Çorlu Güncel

Emine Penbeten Adal Anaokulundan Anlamlı Sergi

  • 01 Haziran 2019

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği sergiye katıldı.

‘E-twining’ kapsamında gerçekleştirilen sergide tamamı atık malzemelerden yapılan ürünler okul bahçesinde sergilendi. Gerçekleştirilen sergiye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, okul müdürleri, öğretmenler  ve çok sayıda veli katıldı.

 

Sergide konuşan Başkan Çetin, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bölgemizde her gün farklı bir etkinlik ile farkını ortaya koyuyor. Ben burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dün yine bir başka etkinlikte birlikteydik. Bu sosyal etkinliklerin faydasını ileride göreceğimize inanıyorum. Ben okulumuzun hem velisi olarak hem de yerel yönetim olarak katkıda bulunmaya çalıştım. Güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Düzenlenen sergi, protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından içinde tohumların  bulunduğu uçan balonların havaya bırakılması ile son buldu.