Bahçelievler Kuş Pisliğinden Geçilmiyor
Kazımiye Mahallesi Bahçelievler 1. Sokak ve devamındaki sokaklarda kaldırım ve yolların kuş pisliği içinde olması vatandaşların tepkisini çekiyor.
Çorlu’da Bahçelievler olarak bilinen Kazımiye Mahallesi’ndeki sokakların kuş pisliği içinde olmasına tepki gösteren vatandaşlar; “Her yer kuş pisliği içinde, kaldırımlarda yollarda kuş pislikleri var. Özellikle ağaçların altında yoğun bir şekilde kuş pisliği birikintisi var. Buralar vakumlu süpürme araçlarıyla belli aralıklarla temizlense bu şekilde pislik olmaz. Çorlu Belediyesi temizlik araçları Bahçelievler bölgesine gelerek bu pislikleri temizlemesini istiyoruz. Haftada birkaç defa bu temizlik yapılırsa bu şekilde bir görüntü oluşmaz” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Esnaftan Alışveriş Yapan Şahpaz, Boykota Hayır Dedi
CHP’nin boykot çağrısına karşı AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz’da esnaftan alışveriş yaptı.
2 Nisan tarihinde CHP’nin aldığı boykot kararına karış AK Partililer tepki göstererek alışveriş yaptı. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz bir esnafa giderek alışveriş yaptı. Alışverişini video çekerek paylaşan Ali İhsan Şahpaz, Yerli ve milli esnafımızdan alışveriş yapmaya geldik. Yerli ve milli esnafımıza destek olmak amaçlı alışverişimizi yapıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi esnafımıza sahip çıkmamız lazım. Boykota hayır diyoruz” ifadelerini kullandı.
HERKESİ ALIŞVERİŞ YAPMAYA ÇAĞIRDI
Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz 2 nisandan bir gün önce de yaptığı açıklamada herkesi alışveriş yapmaya çağırdı. Şahpaz, “Boykot çağrısı yaparak, esnafımızın kazancının durmasına, bebek çocuk ve kadınlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasının durmasını isteyenlere hayır diyoruz. Bu kirli düşünceye dur demek için 2 Nisanda herkesi alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Büyükşehir, Ramazan Bayramında Engelleri Kaldırdı
Sosyal Belediyecilik alanında örnek projelere imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da engelli ve yaşlı vatandaşların yanında oldu.
Akülü ve manuel tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlar ile sağlık ve fiziksel sorunlarından dolayı otobüslere binmekte zorluk çeken yaşlı vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat ve engelsiz bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için Engelli ve Yaşlı Hizmet Aracı ile Ramazan Bayramı süresince mezarlıklara ücretsiz ulaşım hizmeti verdi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren engelli ve yaşlı hizmet aracının Ramazan bayramı süresince engelli ve yaşlı vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Gücünü halktan alan insan odaklı belediyecilik anlayışıyla sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz. Yaşamın her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler demiştik. Güçlü büyükşehir ile birlikte güçlü Tekirdağ’da hiç kimsenin kendini kimsesiz, sahipsiz hissetmeyeceğinin sözünü vermiştik. Ramazan Bayramı’nda da özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde kolaylık sağlamak adına engelli ve yaşlı hizmet aracımız ile mesaide oldu. Tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlarımız ve otobüsleri kullanmakta zorlanan yaşlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı boyunca özel hizmet aracımızla mezarlıklara ulaşımlarını sağladık” dedi.
HABER MERKEZİ