Bu Ne Rahatlık
Çorlu Güncel

Bu Ne Rahatlık

  • 31 Ocak 2019

Muhittin Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde 3 çekçekçi kaldırımın üzerine düz bağdaş kurarak oturmalarına vatandaşlar “bu ne rahatlık” dedi.

Çorlu’nun önemli sorunlarından biri olan çekçekçiler cadde üzerindeki bir kaldırıma oturarak vatandaşların geçişini engelledi. Trafikte yarattıkları sıkıntılar dışında, kaldırımlarda insanların yürümesine de zorluklar çıkaran çekçekçiler şimdi de kaldırımların üzerine düz bağdaş kurarak oturmaları vatandaşı çileden çıkardı.

 

“KALDIRIMIN ÜZERİNE OTURUP BİR ŞEYLER YİYORLAR”

 

Kaldırımda çekçekçilerin düz bağdaş kurarak oturup bir şeyler yemesine tepki gösteren vatandaşlar gazetemize konuştu; “Hasan Ali Yücel Caddesi üzerindeki kaldırıma üç tane çekçekçi düz bağdaş kurup oturmuşlar ve kaldırımın ortasında bir şeyler yiyip içiyorlar. İnsanlar onları görünce yönünü değiştirmek zorunda kalıyor. Bu ne rahatlıktır, burası şehir insanlar bunları görünce maalesef ürküyor. Ama onlar çok rahatlar. Yarım saattir burada oturmuş bir şeyler yiyip içiyorlar. Kaldırımı kapatmışlar sanki kaldırım babalarının yeriymiş gibi davranıyorlar” dedi.

 

İmdat Şahin