Muhtarlığın Önündeki Bayrağı Kırdılar
Çorlu Güncel

Muhtarlığın Önündeki Bayrağı Kırdılar

  • 31 Ekim 2018

Hıdırağa Mahalle Muhtarlığının önünde bulunan Çorlu Belediyesi armalı bayrağı kimliği belirsiz kişiler gece yarısı kırılmasına mahalle muhtarı tepki gösterdi.

Sabah muhtarlığa gelen Hıdırağa Mahalle Muhtarı İrfan Vardı, bayrağın kırılarak bir kenara atıldığını gördü. Türk Bayrağı ile Çorlu Belediyesi armalı bayrak bulunan muhtarlığın önündeki Çorlu Belediyesi armalı bayrağı kırıp atmalarına tepki gösteren mahalle muhtarı Vardı ise gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Bayrağı sabah kırılmış vaziyette gören Hıdırağa Mahalle Muhtarı İrfan Vardı, “Muhtarlıkta sürekli böyle şeylerle karşılaşıyorum. Daha öncede muhtarlığın camları kırılmıştı, şimdi de muhtarlığın önünde bulunan bayrağı kırıp atmışlar. Sabah saatlerinde muhtarlığa geldiğim de bir baktım bayrak kırılıp bir kenara atılmış. Türk Bayrağına dokunmamışlar sadece Çorlu Belediyesi armalı bayrağı kırıp atmışlar. Artık mahalle muhtarlığımda böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum” dedi.

İmdat Şahin