Bu İşe Bir Çözüm Bulunsun!
Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerinde esnafın eşya indirmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşuyor.
Trafikte yaşanan olumsuzluklar nedeniyle sürücüler bu işe biran önce bir çözüm bulunmasını istiyor. Özellikle esnafın yük indirdiği zamanlarda trafik duruyor, uzun araç kuyrukları oluşuyor. Sürekli yaşanan sorun artarak devam ediyor. Esnaf sayısının fazla olduğu Mandıracı Caddesi’ndeki yük boşaltma cepleri ise park yeri olarak kullanılıyor. Ceplerin boş bırakılması gerektiğine dikkat çeken sürücüler gazetemize konuştu: “Mandıracı Caddesi üzerinde sürekli eşya indirme veya yükleme işlemleri yapılıyor. Bu tabi trafiği olumsuz etkiliyor. Çünkü kamyonlar yolun ortasında durup yüklerini boşaltıyor. Durum böyle olunca da mecburen diğer araçlar beklemek zorunda kalıyor. Bunun önüne geçilmesi için ceplerin boş bırakılması gerekiyor. Yük boşaltma cepleri park yeri olunca kamyonlarda girecek yer bulamıyor yolun ortasına durmak zorunda kalıyor” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Başkan Sarıkurt, Üniversite Tercih Günlerinde Gençlere Destek Oldu
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, başkan yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Doğukan Dağ ve Hakan Öztürk ile birlikte; üniversite tanıtım günleri kapsamında açılan stantları ziyaret etti ve gençlerle buluştu.
Üniversite tanıtım stantlarını tek tek ziyaret eden Başkan Sarıkurt ve başkan yardımcıları, üniversite sınavına girerek okul ve bölüm tercihi aşamasına gelen gençlerin heyecanına ortak oldu. Gençlerle sohbet eden Başkan Sarıkurt, “Geleceğimizi şekillendirecek olan pırıl pırıl gençlerimizin heyecanına ortak olmak, onların üniversite ve bölüm tercihleri hakkında bilgi almalarına destek olmak bizler için çok değerliydi. Çorlu Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Hanımeli Çarşısı'nda Emekçi Kadınlara Ziyaret
Başkan Sarıkurt ve beraberindeki yardımcıları gençlerle yapılan görüşmelerin ardından Hanımeli Çarşısı'nı da ziyaret etti. El emeği, göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek çarşının emektar üreticileriyle bir araya gelen Başkan Sarıkurt, kadınların üretime katkı sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Sarıkurt, Hanımeli Çarşısı'ndaki kadınların çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, “Kadınlarımızın üretime katkı sağlamaları ve kendi ayakları üzerinde durmaları bizleri gururlandırıyor. Çorlu Belediyesi olarak kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayattaki yerlerini güçlendirmek için her türlü desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında Hanımeli Çarşısı’nda stant açan kadınlar da Başkan Sarıkurt`a hem ilgisi hem de desteği için teşekkürlerini ilettiler. Başkan Sarıkurt’un gerçekleştirdiği bu ziyaretler, gençlerin eğitim hayatlarına gösterdiği önemi vurgularken kadınların da ekonomik hayattaki yerlerini güçlendirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
Yeni Teknik Direktör Belli Oldu
TFF 3. Ligde oynayan temsilcimiz Çorluspor 1947 Kulübünün yeni teknik direktörü Fahrettin Sayhan oldu.
Geçtiğimiz yıl 3. Ligde oynayan temsilcimiz ligi üst sıralarda tamamlamıştı. Bu yılda hazırlıklarına hızlı başlayan Çorluspor 1947 Kulübü yeni teknik direktörünü belirledi. Fahrettin Sayhan ile imzaları atan Çorluspor 1947 Kulübü bir yıllık anlaşma imzaladı. Çorluspor 1947 kulübünden yapılan açıklamada: “Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Sayın Fahrettin Sayhan ile anlaşmaya varılmıştır. Yeni sezonda kulübümüzün teknik sorumluluğunu üstlenecek olan Fahrettin Sayhan’a görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
İMDAT ŞAHİN