“Aylardır Böyle, Yapılmasını İstiyoruz”
Çorlu Güncel

“Aylardır Böyle, Yapılmasını İstiyoruz”

  • 10 Ekim 2018

Aylar önce kazılan Reşadiye Mahallesi Yunus Emre Caddesi üst yapı düzenlemesi yapılmayı bekliyor. Bölgede bulunan esnaflar belediye yetkililerine seslenerek “Aylardı bu çileyi bizlere çektiriyorsunuz. Artık yapın da kurtulalım bu çileden” dediler.

 “AYLARDIR İŞLERİMİZ AKSIYOR”

Reşadiye Mahallesi’nde ana cadde ve sokaklarda başlatılan çalışmalar vatandaşları ve esnafı canından bezdirdi. Aylardır devam eden çalışmalardan rahatsızlıklarını belirten esnaflar ve vatandaşlar, “kış geliyor bir an önce çalışmalar bitirilsin” dedi. Çalışmaların yapıldığı Yunus Emre Caddesi’nde faaliyet yürüten esnaflar aylardır işlerinin aksadığını belirtti. Esnaflar, “Kaç aydır Yunus Emre Caddesi bu şekilde bekliyor, bir türlü bitmedi. Araç geçişleri olduğu için cadde toz içinde kalıyor, özellikle pastane, çay ocağı, yemek firmaları bu tozdan etkileniyor.  Tabi diğer esnafta etkileniyor ama onlar daha çok etkileniyor. İnsanlar yürümekte zorlanıyor, dükkânlara giriş çıkışlar zor oluyor. Bir an önce bitirilse de bizlerde işlerimizi rahatça yapabilsek” dedi.

“ŞİMDİ YAPILMAZSA KIŞI ÇAMUR İÇİNDE GEÇİRİRİZ”

Yunus Emre Caddesi’nin bir an önce yapılmazsa kışın hiç yapılamayacağını söyleyen vatandaşlar, Çorlu Belediyesi’ne seslenerek bir an önce bitirilmesini istedi. Vatandaşlar, “Yunus Emre Caddesi bir an önce bitirilemez ise kışın hiç yapılmaz ve biz kışı çamur içinde geçiririz. Belediyeden ricamız caddedeki çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Çocuklarımız şimdi bile okula gitmekte zorlanıyor, çünkü kaldırım yok bir şey yok, kış geldiğinde hiç yürünmeyecek” dedi.

İmdat Şahin