Kazılan Yolun Asfaltı Atıldı
Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen su patlağı nedeniyle yol kazılmıştı, kazılan yol belediye ekipleri tarafından yapıldı.
Yolda meydana gelen su patlağı nedeniyle TESKİ ekipleri yolu kazarak su patlağına müdahale etmişti. Su arızası giderildikten sonra kazılan yol dolgu malzemesiyle doldurularak bırakıldı. Kazı çalışmalarının üzerinden 10 gün geçmeden belediye ekipleri yolun asfaltını attı. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “Yolda meydana gelen su arızası nedeniyle yol kazılmıştı, üzeri dolgu malzemesiyle kapatılıp bırakıldı kazı çalışmasının üzerinden çok geçmeden belediye ekipleri gelerek yolun asfaltını attı. Mandıracı Caddesi’nin asfaltı yeni atılmıştı fakat alt yapı sorunları nedeniyle birkaç noktada kazı çalışmaları yapıldı ve belediye ekipleri de yama yapmaz durumunda kaldı. Keşke alt yapı sorunları çok fazla yaşanması ve yeni yapılan yollar uzun ömürlü olsa fakat Çorlu’nun eski yerleşim yerlerinde çok fazla alt yapı sorunu meydana geliyor” dedi.
İMDAT ŞAHİN
35 Firma İso 500 Listesinde
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2024” araştırmasında, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na (Çorlu TSO) kayıtlı 35 firma listeye girmeyi başardı.
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, listeye giren firmaları tebrik ederek yaptığı açıklamada, “Sanayicilerimiz kentimiz ve ülkemizin başarısı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor” dedi.
İSO 500 çalışmasının, Türkiye ekonomisinin gelişim trendine ışık tuttuğunu vurgulayan Volkan, “Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alarak ülkemiz için değer üreten tüm firmalarımız bizleri her zaman gururlandırmıştır. Bu vesileyle ülkemize katkı sağlayan tüm firmalarımızı tebrik ediyor, sanayimize ayna tutan bu kıymetli çalışmadan ötürü İstanbul Sanayi Odası’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İzzet Volkan, açıklamasının sonunda, listeye giren tüm sanayi kuruluşlarını bir kez daha kutlayarak, başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.
CANSEL SÖZER
Başkan Sarıkurt Cem Evini Ziyaret Etti
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanlığı görevine atanan Ümit Tandoğan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay Cem Vakfı Genel Merkezi tarafından Çorlu Şube Başkanı olarak atanan Ümit Tandoğan ve yönetim kurulu üyelerini Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve meclis üyeleri ziyaret etti. Ziyaretle ilgili Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Meclis üyelerimizle birlikte, Cem Vakfı Trakya Bölge Koordinatörü ve Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanı Sn. Ümit Tandoğan’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevlerinde başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içinde nice güzel çalışmalara imza atacaklarına gönülden inanıyorum” dedi.
İMDAT ŞAHİN