Ergene'de Lezzetin Yeni Adresi Gölbaşı Et Lokantası
Çorlu Güncel

Ergene'de Lezzetin Yeni Adresi Gölbaşı Et Lokantası

  • 07 Temmuz 2018

Ergene’de Marmaracık Göleti’nin yanında açılan Gölbaşı Et Lokantası, iddialı menüsü ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli tarifleriyle lezzet tutkunlarının yeni adresi olacak.

Ergene’de Marmaracık Göleti’nin insana huzur veren sessizlik içindeki sakin atmosferinin hemen yanında açılan Gölbaşı Et Lokantası, harika göl manzarasının yanı sıra, nispeten yeşil olan doğasıyla ve şık tasarımıyla da müşterilerine lezzetli yemekler yanında göz ziyafeti çektirmek konusunda da iddialı.  

Gazetemize lokantanın menüleri hakkında bilgi veren Gölbaşı Et Lokantası’nın şefi Arif Bekâr, çeşitli dünya mezelerinin yanı sıra salata çeşitlerinin de bulunacağı lokantada ağırlıklı olarak et yemeklerinin olacağını söyledi. Şef Bekar; “Etler kendi kesimlerimiz. Kırklareli ve Edirne başta olmak üzere Trakya bölgesi kesimlerinden oluşan etleri kullanacağız. Huzurlu ortamda herkes alkollü alkolsüz içeceğini içecek ve gelen herkesi ağırlayacağız. Yaklaşık 90 kişilik kapasitemizle misafirlerimizi ağırlayacağız. Misafirlerimiz nezih bir ortamda, her hangi bir otopark sorunu yaşamadan lokantamızda lezzetli bir yemek yiyebilecekler. Müşterilerimiz gayet memnun bir şekilde evlerine dönebilecekler” dedi.

Et Ve Meze Ağırlıklı Olacak

Marmaracık Gölbaşı Et Lokantası’nda menülerin sürekli değişeceğini belirten Şef Bekâr, “Müşterilerimiz birkaç çeşide mahkûm olmayacak. Tüm etlerimiz taze bir şekilde sunulacak. Yeni gelen taze ete göre de yeni tariflerimiz olacak.  İlk etapta et ve meze ağırlıklı olacak. Sezon açıldığında canlı müzik de olacak” dedi. Menülerinde, kasap köfte, satır et, kaşarlı köftenin yanı sıra kuzu çeşitleri olarak da kuzu külbastı, beyti, hurma gibi kendi üretimleri olan tariflerin, kuzu kavurma, dana kavurma, dana antrikot, dana bonfile, antrikot gibi lezzetlerin yer alacağını belirten Bekar, “Ben kendim dünya mutfağı şefiyim. Önümüzü gördükten sonra değişik menüler de burada olacak. Çeşitli sosların kullanıldığı dünya mutfağına da gireceğiz. Bu işi alaylı olarak, ustalarımdan öğrendim. Çok çeşitli yerlerde çalıştım. 15 yıldır bu işin içindeyim. Uzakdoğu, İtalyan Mutfakları, Türk Mutfağı, Yunan Mutfağı ve mezelerin tümü bede mevcut. Bu lezzetleri müşterilerimize de tattıracağız” dedi.

SEYFİ GENÇ