Çorlu'da Sandık Güvenliği Tam
Çorlu Güncel

Çorlu'da Sandık Güvenliği Tam

  • 18 Haziran 2018

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, CHP Olarak Çorlu’daki 515 sandığın tamamında seçim güvenliği için gerekli önlemi aldıklarını belirterek, vatandaşların da seçim günü kendilerine destek vermesini istedi.

ÇORLUDA TÜM SANDIKLAR GÜVEN ALTINDA

Çorlu’da 515 sandık kurulacağını anımsatan Arıcı, CHP’nin okul temsilcileri, müşahitler ve avukatlarımla birlikte yaklaşık iki bin iki yüz kişi ile sahada olacağını açıkladı. Arıcı, sandık güvenliği için önlem aldıklarını belirterek, “Sandıklarımız da güven altındadır bunu bilin. Benim sizlerden ricam, oyunuzu kullandıktan sonra hemen okuldan ayrılmayın. Çünkü hepiniz bağlı bulunduğunuz mahallerde oyunuzu kullanıyorsunuz. Eşrafınızı da çok iyi tanıyorsunuz. Seçim çevresinde bekleyin, geleni gideni görün. Sohbet edin. Bizim bu seçimde hepinize ihtiyacımız var” dedi. Vatandaşlardan destek istediğini belirten Arıcı, “ 515 sandık görevlisi yeterli değil. Bizim bütün vatandaşlarımıza ihtiyacımız var bu seçimde. Sizler bu seçimde yanımızda olun. Emin olun ki sizin hissettiğinizden çok daha fazla hissedeceğiz sizin desteğinizi. Akşam üstü de hep beraber 24 Haziran seçimlerini keyifle tamamlayacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın”  dedi.

ÇORLU OLARAK VEKİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Tüm partilerin Tekirdağ milletvekili aday listelerinde Çorlu’yu hayal kırıklığına uğrattığını belirten Arıcı, sadece CHP’nin listesinde yer alan Emer Köprülü’nün seçilebilecek sırada olduğunu söyledi. Arıcı, tüm Çorlu halkının oy kullanırken bu hususu dikkate almasını istedi. Arıcı yaptığı konuşmada, “Bugün partilerin milletvekili seçilebilecek sıralardaki kişileri hepiniz görüyorsunuz. CHP’den sadece Çorlumuzun adayı Emre Köprülü Seçilebilecek noktada. Bize göre garanti ama sandık bu. Biz Çorlu olarak seçilecek noktada olan vekilimize sahip çıkalım arkadaşlar. Ankara’da sahipsiz kalmasın Çorlu. Sizlerden bu konuda destek bekliyorum. Hem CHP’ye hem de Muharrem İnce’ye. Bizim her zaman derdimizi anlatabileceğim Ankara’da bir işimiz olduğunda direkt telefonla ulaşabileceğimiz bir vekilimizin Ankara’da olması gerekiyor. Bu konuda biraz hassasiyet göstermenizi rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Seyfi Genç