Çorlu'da Temi̇zli̇kte Yeni̇ Dönem; Drone Teknoloji̇si̇
Çorlu merkezli Remu Plus, drone teknolojisini kullanarak bina dış cepheleri ve camların temizliğini güvenli ve profesyonel şekilde gerçekleştiriyor. Firma, Çorlu başta olmak üzere tüm Trakya’ya hizmet sunuyor.
Bina ve iş yerlerinin yüksek katlı dış cephelerinin temizliğinde Çorlu merkezli Remu Plus bu alanda drone teknolojisini kullanarak farklı bir çözüm sunuyor. Remu Plus, bina dış cepheleri, cam, kompozit ve siding yüzeylerinin temizliğini, yüzeyin yapısına uygun özel solüsyonlarla gerçekleştiriyor. Temizlik işleminin ardından yüzeyler saf su ile durulanarak daha temiz ve lekesiz bir görünüm elde ediliyor.
YÜKSEK KATLARA DRONE İLE ULAŞIYOR
Firma, geliştirdiği temizlik hizmetinde drone teknolojisinden yararlanarak yüksek katlı binaların dış cephe ve cam temizliğini gerçekleştiriyor. Bu teknoloji sayesinde ulaşılması güç noktalara erişilerek, farklı yüksekliklerdeki yüzeylerin temizlenmesi mümkün hale geliyor. Remu Plus yetkilileri, kullanılacak temizlik ürünlerinin her yüzeye göre özel olarak belirlendiğini belirterek, “Cephe ve camın yapısına uygun solüsyonlar kullanıyor, temizlik sonrasında saf su ile durulama yapıyoruz. Amacımız yüzeylerde lekesiz ve pırıl pırıl bir görünüm elde etmek” ifadelerini kullanıyor.
TÜM TRAKYA’YA HİZMET
Çorlu merkezli olarak faaliyet gösteren Remu Plus, dış cephe ve cam temizliğinin yanı sıra kompozit ve siding yüzeylerin temizliği konusunda da hizmet veriyor. Firma, drone teknolojisiyle yüksekliği ne olursa olsun farklı binalara ulaşarak temizlik hizmeti sunuyor. Remu Plus, Çorlu’dan Trakya’nın farklı noktalarına ulaşarak profesyonel dış cephe ve cam temizliği hizmeti vermeyi sürdürüyor.
HABER MERKEZİ
Altyapı Kurumları Kazıyor, Yollar Öylece Kalıyor
Çorlu’da altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yolların çalışmaların ardından eski haline getirilmemesi, bozulan yol ve kaldırımlar nedeniyle vatandaşların tepkisine neden oluyor.
Su, elektrik, doğalgaz ve iletişim hatları için yapılan kazıların ardından bozulan yol ve kaldırımların uzun süre onarılmaması, ulaşımı ve yaya güvenliğini olumsuz etkiliyor. Çorlu genelinde altyapı kurumları tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokakta kazı yapılıyor. Ancak çalışma tamamlandıktan sonra kazılan bölgelerin eski haline getirilmemesi dikkat çekiyor. Kemalettin mahallesi Spor Sokak üzerinde hem kaldırımın hem de yolda yapılan kazı çalışması sonrası yolun eski haline getirilmemesi tepki çekiyor. Uzun süredir yapılmayan kaldırım ve yolun biran önce yapılması isteniyor.
VATANDAŞLAR, KAZILAN YOLLARIN BİRAN ÖNCE YAPILMASINI İSTİYOR
Altyapı çalışmalarının gerekli olduğunu belirten vatandaşlar, kurumlar tarafından yapılan kazıların ardından yolların ve kaldırımların da yeniden düzenlenmesini istiyor. Vatandaşlar, “Kazı yapılıyor, çalışma tamamlanıyor ancak yol eski haline getirilmiyor. Bir süre sonra aynı noktalar daha da bozuluyor. Kurumlar arasındaki koordinasyon sağlanmalı ve kazılan yerler bekletilmeden onarılmalı” diyerek tepki gösteriyor.
İMDAT ŞAHİN
Kemalettin Mahallesi'nde 3 Aydır Toz Çilesi
Kemalettin Mahallesi’nde Haziran Ayı’nda başlayan yol çalışmaları nedeniyle mahalle sakinleri 3 aydır tozun içinde yaşıyor. Ağustos Ayı’nın sonunda bitmesi planlanan çalışmaların uzaması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor.
Kemalettin Mahallesi’nin 11 sokağında başlatılan yol çalışmaları hala devam ediyor. Bazı sokaklardaki çalışmalar tamamlanırken bazı sokaklarda ise çalışmaların yapılması bekleniyor. Yapılan çalışmalar nedeniyle kapı pencere açamayan mahalle sakinleri biran önce çalışmaların bitmesini istiyor. Canan Sokak ve devamındaki bazı sokaklarda kaldırım taşları kenarlara konuldu ve yapılması beklenirken çalışmaların yavaş ilerlemesi tepki çekiyor.
VATANDAŞ TEPKİLİ “ARTIK ÇALIŞMALAR TAMAMLANSIN”
Yaklaşık 3 aydır yol çalışmaları nedeniyle toz içerisinde yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, çalışmaların daha fazla uzamamasını istiyor. Vatandaşlar, “Çalışmaların Ağustos ayının sonunda tamamlanması planlanıyordu ancak halen devam ediyor. Bazı yerlerde kaldırım taşları bile kenarda bekliyor. Evlerimizin kapı ve pencerelerini açamaz hale geldik. Bir an önce çalışmaların tamamlanmasını ve yollarımızın kullanıma açılmasını istiyoruz” diyerek tepki gösterdi.
ARAÇLARIN ÜZERİ TOZLA KAPLI
Kazılan sokaklara araçlarını bırakan mahalle sakinlerinin araçlarının üzeri tozla kaplı olması dikkat çekiyor. Rüzgarında etkisiyle sürekli tozun kalktığı sokaklarda mahalle sakinleri çalışmaların tamamlanmasını istiyor.
İMDAT ŞAHİN