Yine Aynı Yer, Yine Kaza
Çorlu Güncel

Yine Aynı Yer, Yine Kaza

  • 01 Mart 2018

Şeyh Sinan Mahallesi Karakol Caddesi üzerinde bulunan bir tantuniciye aylar öncesinde alkollü bir sürücü araç kontrolünü kaybederek girmişti. Aynı yerde bu kez farklı bir araç MOBESE kamerasının olduğu direk ve elektrik trafosuna çarptı.

Çorlu’da Mandıracı Caddesi istikametinden gelen sürücünün direğe çarpası ile ilgili çevre esnafı; “Olay geçtiğimiz gece saat 01.00 da meydana geldi. Mandıracı Caddesi’nden hızla gelip yukarı dönecekken araç kontrolünü kaybetmiş ve burada ki MOBESE direğine ve elektrik panosuna çarpmış. Biz sabah dükkânımıza geldiğimiz zaman sabah direk ve trafo kaldırım üzerine devrilmişti. Yetkililer gelerek onları kaldırdı” dediler
Kazanın gece olması can kaybını önlediğini söyleyen esnaf; “Eğer gün içinde olsaydı direk kaldırımdan geçenlerin üzerine devrilebilirdi. Allahtan kaza gece kimsenin olmadığı bir zamanda meydana gelmiş, yoksa gün içinde meydana gelseydi mobese kamerasının bulunduğu direk vatandaşların üzerine düşebilirdi. Caddenin boş olması olası yaralanmaların yada can kaybının olması önledi” dedi. 
İmdat Şahin