Orman Gibi Park
Çorlu Güncel

Orman Gibi Park

  • 07 Şubat 2018

Şeyh Sinan Mahallesi’nde bulunan Çelebi Parkı ağaçların fazla olması nedeniyle ormanı andırıyor. Çoğu parkta ağaç sayısı azken, Çelebi Parkı’ndaki bu durum mahalleliyi sevindiriyor.

Ağacı ve yeşili bol olan park, mahallelinin nefes alma yeri. Vatandaşlar özellikle yazın parkta çokça vakit geçirdiklerini, park mahalle sakinleri için nefes alma yeri olduğunu belirtti.

Bütün Parklar Çelebi Parkı Gibi Olsun

Çorlu’nun örnek parklarından biri olan Çelebi Parkı için Şeyh Sinan Mahalle sakinleri şunları söyledi: “Gerçekten çok güzel bir park, ağaçları bol bir park. Parka girdiğimiz zaman orman etkisi yaratıyor. Nefes alıyoruz, gerçekten mahallemiz için çok güzel bir park. Sadece bu park değil, bütün parkların bu şekilde yemyeşil ve orman gibi olması gerekir. Çocuklarımızla buraya gelip güzelce vakit geçiriyoruz” dedi.

İmdat Şahin