Çorlu Belediyesi Yılbaşına Hazırlanıyor
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyesi Yılbaşına Hazırlanıyor

  • 27 Aralık 2017

2017 yılının bitmesine birkaç gün kala, Çorlu Belediyesi yeni yılın gelişine hazırlanıyor. Vatandaşlar yeni yılın hazırlıklarını yaparken, Çorlu Belediyesi de hazırlıklarını sürdürüyor. Atatürk Meydanına ve şehrin ana caddelerindeki çalışmalar devam ediyor.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte vatandaşlar alış verişlerini tamamlıyor. Yeni yılı dışarıda geçirecekler gidecekleri yerlerden rezervasyon yaptırıyor. Tatlı bir heyecan olan yeni yıl hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Çorlu Belediyesi de Çorlu’nun en işlek yeri olan Atatürk Meydan’ına “mutlu yıllar” yazılı ışıklı yazı koydu.

“Yeni Yıla Girerken Her Yer Işıl Işıl Olacak”

Vatandaşlar yeni yıla sayılı günler kala; “Yeni yıla girmeye hazırlanıyoruz. Özellikle Çorlu’muz yeni yıla girerken ışıl ışıl olacak. Caddelerde de çalışmalar var, Atatürk Meydan’ında çalışma yapılmış. Çok güzel. İnşallah yeni yıl hepimiz için ışıl ışıl bir yıl olur. Artık insanlar olarak kötü olaylar yaşamak istemiyoruz. Güzel mutlu yaşamak istiyoruz” dediler.

Haber: İmdat Şahin